Didem sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartı Gecikme Uyarısı Sorunu

Kredi Kartı Gecikme Uyarısı Sorunu
29 Ekim 2024 11:45

Kredi kartım günlük gecikme statüsü diye uyarı veriyor. Asgari ödemesini yaptım ama hala aynı sorun gözüküyor. Açılması için ne yapmam gerekli. Bu sorunu çözmem için yapmam gereken işlem nedir? Daha önce bu sorunu yaşayanlar bilgi verebilir mi. Denizbank yardımcı olabilir mi

28 Aralık 2024 09:41

Denizbank hesabıma yatan maaşımdan ödeme talimatım olmamasına rağmen tüm parayı kredi kartı borcu olarak almış ve kartı da kullandırmıyor. Ödeme talimatım olmadan hesabımdaki parayı nasıl kullanabilirsiniz paramın kullanım hakkı benim mi yoksa sizin mi. Ya parayı iade edin ya da kartı kullanım açın lütfen

27 Aralık 2024 16:24

27 Aralık 2024 16:00

27 Aralık 2024 15:56

Denizbank hesaba yatan maaşımdan ödeme talimatım olmamasına rağmen tüm parayı kredi kartı borcu olarak almış. Ve kartı kullanıma kapatmış. Hesabımdaki paranın kullanma hakkı benim mi Denizbank'ın mi ödeme talimatı yoksa hesabıma nasıl dokunabilir siniz. Ya param iade olsun ya da kart kullanıma açılsın lütfen

27 Aralık 2024 15:53

Denizbank hesabıma yatan maaşımdan ödeme talimatım olmamasına rağmen tüm parayı kredi kartı borcu olarak almış ve kartı da kullandırmıyor şu anda. Ödeme talimatım olmadan hesabımdaki parayı nasıl alabilirsiniz. Hesaptaki paramın kullanım hakkı sizin mi benim mi ben izin vermeden nasıl çekim yapabilirsiniz. Ya param iade olsun ya da kart kullanıma açılsın lütfen

29 Ekim 2024 17:25 (Şikayetten 5 saat sonra)
Didem
Didem