17 Eylül 2024 17:51

Denizbank hesabımdaki 290.000 TL'yi başka bankadaki yine kendi hesabıma EFT yapmama "güvenlik" sebebiyle izin vermiyor. Telefon ile görüştüğümde yüksek miktarda para olduğu için dediler. "EFT limitiniz 1 milyon lira, benim göndermek istediğim para 290bin lira, bu nasıl bir yüksek miktar oluyor? " dediğimde cevap veremediler. Kendi paramı kullanmama sebepsiz olarak izin vermeyerek, geçen zaman sebebiyle faiz mevduat gelirimden beni zarara uğratmış oluyorlar. Bankadan şikayetçiyim. 2 kez telefonda görüştüm, kayıt açtılar güya. Bu uygulamaları denetlemeyen kurumlardan da şikayetçiyim. BDDK şikayeti oluşturdum. CİMER ve yapılabilecek tüm şikayetleri yapacağım. Burası bir hukuk devleti.

profile profile
18 Eylül 2024 06:23 (Şikayetten 12 saat sonra)
19 Eylül 2024 11:15

Paramdaki gerekçesiz bloke kaldırıldı. Paramı istediğim bankaya EFT yapabildim. Ancak firmaya teşekkür etmiyorum. Sorunu kendileri yarattı ve 2 gün sinir harbi yaşattılar. Delirmek üzereyken sorunu kaldırdılar. Zaten olmaması gereken bir durumdu. Bu bankayla işim bitmiştir.

Evren sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 20:35
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank'ta EFT Limiti Düşüklüğü Ve Yüksek Masraf Şikayeti

04 Temmuz 2025 14:36
denizbankta-eft-limiti-dusuklugu-ve-yuksek-masraf-sikayeti-1.jpg
Derya sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 17:05
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank'ta Yetersiz İletişim Ve Sürekli Engellerle Karşılaşılan EFT İşlemi Deneyimi

24 Temmuz 2025 15:48

Gülbin