Ergun sonuçtan memnun değil

Denizbank Mobil Uygulaması Çok Kötü

Denizbank Mobil Uygulaması Çok Kötü
05 Aralık 2023 09:26

- Denizbank mobil uygulaması ister EFT havale yapın, ister hisse senedi alıp satın, sizi yarı yolda bırakıp donuyor/kilitleniyor. Yeniden giriş yapmak zorunda kalıyorsunuz.

- Ayrıca kaydettiğiniz hesapların IBAN'larını seçemiyorsunuz. İlk defa transfer yapacaksanız ya da son 50 işlem arasında değilse, her şeyi yeniden yazmanız gerekiyor.

- Son olarak, aktif olarak uygulamayı kullanırken ya da 20 saniye bile parmaklarınızla bir seçim yapmasanız (bu süre daha kısa ya da uzun olabiliyor), sizi uygulamadan atıyor ve yeniden giriş yapmak zorunda kalıyorsunuz.

05 Aralık 2023 18:46 (Şikayetten 9 saat sonra)
15 Ocak 2024 10:43

Bana gelen cevapta uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemem istendi. Bırakın uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi telefon bile değiştirdim sonuç değişmiyor. Eğer borsa ile vb. Uğraşıyorsanız kesinlikle Denizbank ve mobil uygulaması ile bu işe girmeyin zaman dolayısıyla para kaybediyorsunuz.

15 Ocak 2024 11:20
denizbank-mobil-uygulamasi-cok-kotu-1.jpg

09:33'ten beri aldığım mesajların özeti bu. Defalarca programı kaldırdım geri yükledim yeniden tanımlamalar yaptım. Denizbank yüzünden yatırım yapamadım bu sırada onlar paramı nasıl kullandılar kim bilir. İlk fırsatta tüm portföyümü başka bankaya devredeceğim.

25 Aralık 2023 09:29
Nevzat sonucu yetersiz buldu