Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank Kredi Kartımın İmha Edilmesi

Aslıhan
09 Şubat 2024 11:23

Denizbank mevcut kartımın üzerinde yazılar silinmeye başladığı için yeni kart talebinde bulundum. Sonra tekrar arayıp ne kadar sürede geleceğini sordum. 15 gün ve ya da daha fazla olabileceği belirtilince yurt dışına gideceğim, kartımı yurt dışında da kullanıyorum yenilemeyin dedim. İptal edildiğini söylediler. Sonrasında günler sonra akşam araç kiralarken kartım çekmedi. Uygulamaya girip baktım ki kartım gözükmüyor. Korkuyla bankayı aradım. Her çalışan farklı bilgi verdikten sonra şubeden kartımın imha edildiğini öğrendim. Çünkü kart talep etmişim, kart adresime ulaşmamış, şubeye gitmiş, şube genel müdürlüğe göndermiş, orada da imha edilmiş. Bu nasıl olabilir? Bana sormadan, haber vermeden, aramadan. Neden aranmadım? Adresime gönderildiğini söylüyorlar, şirketim 7/24 açık. Ve ben akşam 7 ye kadar ofisteyim. İş arkadaşlarıma söylense bile haberim olur. Akşamın bir vakti mağdur oldum. Acil bir şekilde dönülmesi i ve aynı kartımın ivedi bir şekilde çıkarılmasını talep ediyorum. Yurt dışında olacağım için acele etseniz iyi olur. Aksi takdirde ödeme yapamayacağım kartım kapandığı için. Arayarak ödeyemem, şubeye gidemem.

09 Şubat 2024 12:15 (Şikayetten 51 dakika sonra)

Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Bahar
01 Mart 21:23
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Zeki
16 Ekim 2023 11:15

Arda
01 Ağustos 2023 12:09
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
04 Mayıs 2024 14:55