Kafası sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank Bu Suçlama Nedir

Kafası
15 Kasım 2023 22:27

Denizbank'ta hesabım 6-7 yıldır bulunmaktadır ve 6 ay önce kredi kartı aldım. Kartı düzenli olarak kullandım ve ödemelerimi yaptım. Hesabıma normal bireysel kişilerden para transferleri gerçekleşti. Bu transferler, altını çizerek belirtmeliyim ki, bireysel kişiler tarafından yapılmış, kumar, bahis gibi yasa dışı faaliyetlerle ya da yurt dışından gönderilmiş olmayan transferlerdir. İlk olarak internet bankacılığım kapatıldı, ardından ertesi gün şubeye gitmem istendi. Şubeye gittiğimde herhangi bir şikayet ya da yasa dışı para transferi olmadığı halde, hesabımın ve kredi kartımın kapatılacağı bildirildi. Nedenini sorduğumda bana ticari bir iş yürüttüğüm söylendi. Böyle bir durumun olmadığını belirtmeme rağmen hesabım kapatıldı. Geçenlerde kredi kartı meselesi için yanıma Denizbank çalışanı geldi ve kartın karşılığında 'işleminize devam edemezsiniz' yazılı bir not gösterdi. Bu durumu okudum ve sorunun acilen çözülmesini talep ediyorum.

30 Aralık 2023 14:24

Merhaba Denizbank ilk önce ticari hesabımdı daha sonra ticari faaliyetimin sona ermesi ile beraber bireysele çevirip bireysel hesap kullanmaya devam ettim. Bu durumda benim hesabımı kredi kartımı esnek hesabımı kapattılar. Karaa para listesinde olduğumu daha sonrasında öğrendim. Şubeye gittim ve olayın nasıl çözüleceğini sordum yardımcı olamadılar. Nasıl yapacağımı bilemiyorum şu an 10 gün önce tekrar bir iş faaliyetim bulunduğu için vergi levhası açtım şu an hesabımın ticari olarak açılmasını istiyorum kredi kartı veya esnek hesap açıp kullanmam önemli değil ama hesabımın bu şekilde bir etiketten kaldırılmasını istiyorum

Ek
16 Kasım 2023 09:37 (Şikayetten 11 saat sonra)

Fatma

İçindeki paranızı aldınız mı hesap açıldı mı?

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank Banka Hesabımı Kapatmıyor!

29 Mart 2024 12:07
Yunusemre sonuçtan hiç memnun değil

Yunusemre
11 Aralık 2024 13:05