Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank Banka Ve Hukuk Bürosu Şikayeti

21 Ağustos 2024 10:34

Merhaba, Yağmur Hukuk Bürosu ile anlaşmış olmama rağmen dosyamı icraya verdiler. Üstelik para da yatırmış olmama rağmen, sonrasında dosyanız bizde değil, banka bizden hangi hukuk bürosunda olduğunu bilmiyoruz gibi saçma bir açıklama yaptılar. Şu an icrada dosyam var, geri çekilmesini istiyorum. Aksi takdirde hem Denizbank'ı hem de Yağmur Hukuk Bürosu'nu önce CİMER'den Bankalar Birliği'ne, sonra da bana yaşattığı mağduriyet için mahkemeye vereceğim.

21 Ağustos 2024 12:41 (Şikayetten 2 saat sonra)
Dilek
Dilek
21 Ağustos 2024 13:12

Merhaba Denizbank yetkilisi Ben haksız yere icraya verildim icranın geri çekilmesini rica ediyorum

Şemdin
Şemdin

Yağmur hukuk bürosundan şikayetçiyim bana borç için miktar söylüyorlar o miktarı yatırıyorum başka bir miktar daha söylüyorlar üstüne üstlük borcumu sanki hiç yatırmamışım gibi bir de bağıra çağıra konuşuyorlar üst makamlarına şikayet ediyorum gerekirse avukata da vereceğim ben bunlardan şikayetçiyim

Sümeyye
05 Kasım 2024 12:26
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Avukatlık Bürosunun Tehditkâr Davranışları Ve Denizbank'ın İş Birliği Endişesi

23 Haziran 2025 17:41
avukatlik-burosunun-tehditkar-davranislari-ve-denizbankin-is-birligi-endisesi-1.jpg
Murat sonuçtan memnun değil

Hukuk Bürosu Çalışanının Kaba Ve Aşağılayıcı İletişimi Müşteri Memnuniyetini Zedeliyor

02 Ekim 2025 16:01

Denizbank Kategorileri