Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank Aydın Şubesi Çalışanın Müşteriye Olmayacak Tavırları!

Denizbank Aydın Şubesi Çalışanın Müşteriye Olmayacak Tavırları!
17 Eylül 2024 22:04

Denizbank Aydın şubesine kredi kartı ve Artı Para borcumu ödemek için gittim. Gişelerde yer alan bireysel müşteri temsilcisi gayet lakayıt bir tavırla bana üst perdeden konuşarak "aylardır kredi kartı borcunuzu ödemiyorsunuz, bırakın da bu kadar olsun. Bir de gelmiş bizden iade bekliyorsunuz." ifadelerini diğer müşterilerin de duyması ve benim ortamda küçük düşmemi hedefleyerek yüksek sesle dile getirdi.

Ayrıca sesli ve görüntülü kayıtların incelenmesiyle anlaşılacak olan bu durumu, ilgili müşteri temsilcisi vücut diliyle ellerini yana açıp başını sallayarak gayet sinir bozucu bir biçimde dile getirmiş, ben gişeden ayrılırken yanındaki arkadaşıyla "gördün mü? " gibi ifadeler kullanarak arkamdan gülüştüler.

Bu tavırlardan sonra Denizbank müşteri hizmetlerini arayarak şikayetimi dile getirdim ve ertesi gün beni Aydın şubesinden aradılar. Defalarca müsait olmadığımı belirtmeme rağmen hattaki bayan beni dinlemeden çalışanını haklı çıkarmaya çalıştı.

Ve bana bugün gelen SMS'de hiçbir sorun olmadığı yazıyordu. Bu işlemi yapan çalışandan, bana bu muamelede bulunan çalışanlardan defaatle şikayetçiyim.

18 Eylül 2024 05:41 (Şikayetten 7 saat sonra)
Uğur
Uğur
19 Eylül 2024 18:49
denizbank-aydin-subesi-calisanin-musteriye-olmayacak-tavirlari-1.jpg

Bankadan gelen mesaj aynı prosedürlerine uygun deniyor. Demek ki neymiş? Denizbank 'ın prosedürlerine göre çalışanlar müşterilerine böyle muamele yapabiliyormuş...

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 10:13

29 Ocak 2025 15:44
Yunusemre sonuçtan hiç memnun değil

Yunusemre
11 Aralık 2024 13:05