Nico sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 12:15

Sayın yetkili, TR1973734783 siparişinin ödemesi alınamadığı için iptal edildi. Olarak almış olduğum mail e istinaden bankamı arayıp kontrol ettiğimde (TEB) ödemenin gerçekleştiğini öğrendim ve akabinde sizi arayarak sorunun be olduğunu sorduğumda bana sanal pos sistemlerinizdeki bir hata yüzünden siparişimin otomatik iptal edildiğini söylediler. Maalesef siparişi yinelemek ve iade almamama rağmen tekrar yapmak zorunda kaldım. ( ya karımda limit olmasaydı ) Bu siparişi oğlumun 12. Doğum günü hediyesi olarak yaptım ve bunu hayal eden evladımı hayal kırıklığına uğratmak üzereyim. Zira sizden kaynaklanan sorun yüzünden iptal ettiğiniz ve benim ödemiş olduğum siparişi sabahında ikinci kez ödeyerek tekrarlamam nedeniyle teslimat süresi tam 3 gün attı ve 4 Kasım 'da oğlumun doğum gününde teslim alacağım sipariş 7 Kasım'a attı. Bu sipariş numarası da TR1974271094. Müşteri hizmetlerinizdeki soğuk ve duygusuz yaklaşımları bir kenara koydum çözüm odağı sıfır. Yazık bir türlü öğrenemedik müşteri hizmetlerini! Belki şikayet hattında bir temsilci empati ile yaklaşır da belki bu siparişi 4 Kasım'da mağazaya dünyanın en hızlı kargo şirketi olan hoş ile çalıştıklarından ulaştırır da 12 yaşında bir genci sevindirir.

06 Kasım 2023 09:11 (Şikayetten 3 gün sonra)
06 Kasım 2023 11:41

Her ne kadar oğlumun doğum gününde hediyesini maalesef veremesek de. Bekleriz

08 Kasım 2023 12:07

Merhaba, İletmiş olduğunuz konuyla ilgili tarafınızla iletişime geçilmeye çalıştık fakat telefon numaranızdan size ulaşamadık. Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

08 Kasım 2023 20:13

Bana hiçbir şekilde ulaşmadınız ya da aramadınız. Ayrıca mail de atmadınız! Numaram 20 yıldır aynı sitemdeki numaramda doğru ki mesajlar geliyor?

06 Mayıs 2025 01:15
Yasin sonuçtan memnun değil

Decathlon Teslimatınız Hazırlanıyor Da Bekleme Süresi

11 Ekim 2023 13:55

26 Temmuz 2023 10:06
Talip sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 01:02
Decathlon Siparişimin Eksik Ve Geç Ulaşması!
Murat sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 17:15

Decathlon Kategorileri