Decathlon Tarafından Zarara Uğramak

12 Aralık 2023 15:24

Decathlon mağazasından. TR2019818686 numaralı siparişimdeki Ürünlerden birini değişimi için talep oluşturup ürünü göndermeme. Rağmen 20 gün bekledikten sonra ürün elime ulaşması gerekirken iade edildi diye bir mail aldım oysa süreç uzadığında arayıp bilgilendirmiştim. Bu durumdan dolayı bankanın kampanyasından yararlandığım 250 TL lik indirimide kaybettim beni maddi olarak zarara uğrattılar mağaza ve müşteri temsilcisiyle yaptığım görüşmede temsilcide çözüm odaklı bir davranışta bulunmadı sorumluluk almadılar. Gereken yapılarak zararımın karşılanmasını talep ediyorum. Bu yapılan sorumsuzluk.!

13 Aralık 2023 10:08 (Şikayetten 18 saat sonra)

Merhaba Semih Bey, Talebiniz ile ilgili yaptığınız görüşme sonucu şikayetiniz sonuçlandırılmıştır. Daha iyi bir alışveriş için buradayız. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Semih
Semih
13 Aralık 2023 10:32

Yazdığınız mesaj da keşke bir özür olsaydı büyük ihtimalle çalışanlarınızın azlığından dolayı bu sıkıntının olduğunu düşünüyorum, aksi halde buna sebep olan şahısın sorumsuzluğunun cezalandırılması gerekir, İnsanlar size ve firmanıza güvenerek alışveriş yapıyorlar. Düzeltmeniz için teşekkürler Fakat ben böyle bir talepte bulunmasam siz bunu telafi etmeyecektiniz. Kaldı ki yapılan büyük sorumsuzluk ve size olan güveni zedeleyen bir şey. Çağrı merkezine ulaşmamız dahi artık 15 dakika sürüyor. Bundan sonraki alışverişlerimde bunları dikkate alacağım Bu yazıyı okuyanların da dikkate alması iyi olacaktır.

Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2025 19:33

İade Edilen Ürünler Teslim Edildiği Halde Ücret İadesi Yapılmıyor

23 Ekim 2025 02:11
iade-edilen-urunler-teslim-edildigi-halde-ucret-iadesi-yapilmiyor-2.jpg
iade-edilen-urunler-teslim-edildigi-halde-ucret-iadesi-yapilmiyor-1.jpg

01 Şubat 2024 19:11
Prhn sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2023 21:46
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 12:29
Decathlon Para İadesi Yapılmadı