Tuna sonuçtan hiç memnun değil

Decathlon Garanti Koşulları Saçmalığı

20 Mayıs 2023 22:17

Yaklaşık 1 hafta önce Mavibahçe Hilltown Decathlon mağazasından 700 TL'YE koşu ayakkabısı aldım ve satın alırken bana bu ürünün 2 yıl garantili olduğu söylendi, sevindim ve oradan ayrıldım. Bir hafta giydim sonra sahil koşusu sırasında bir çocuğa çarpmamak için hafifçe düştüm ve ayağa kalktığımda file kısmından yırtıldığını gördüm, çok üzüldüm ama garantisi olduğunu hatırlayıp mağazaya gittim. Mağazaya gittiğimde ise fileden yırtıldığı için bir şey yapamayacaklarını söylediler çünkü yapışkanları hala tutuyormuş. Ben bu ürünü daha sağlam olduğu için iki kat para verip sağlamını aldım, siz garanti sunmuyorsunuz diye o an ona göre mi düşseydim ne kadar saçma bir garanti kapsamıdır bu. File kısmını biraz daha kaliteli yapsaydınız da yırtılmasaydı, madem yapamıyorsunuz o zaman garanti şartlarını ona göre düzenleyin. Uzun lafın kısası Decathlon'dan ayakkabı almamalısınız hem kötü garanti politikaları var hem yardımcı olmuyorlar hem de sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar.

22 Mayıs 2023 10:48 (Şikayetten 1 gün sonra)
30 Mayıs 2023 17:59

Merhaba Tuna Bey, Mağazamız yetkilileri ile yaptığınız görüşme sonucu tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır. Sizleri tekrar mağazalarımızda görmekten mutluluk duyacağız. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz.

Tuna
Tuna
30 Mayıs 2023 19:52

Bana sağlamış olduğunuz geri dönüş sadece "bu garanti koşulunu file kısmı en kolay yırtılan parça olduğu için garanti kapsamına almadık" cevabı oldu. Ben kaliteli olduğunu düşündüğüm için bu ürüne iki günlük asgari ücretin fazlasını ödedim ne demek yani kolay yırtıldığı için garanti kapsamına almadık.

Ersin sonuçtan memnun değil

10 Mart 2025 05:18
Decathlon'da Garanti Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Mikail sonuçtan hiç memnun değil

Decathlon Fiyasko Ürünleri

25 Mayıs 2023 15:48