Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Decathlon Forum İstanbul Güvenlik Personeli Terbiyesizliği

17 Haziran 2024 21:39

Decathlon Forum İstanbul mağazası güvenlik bayan kendisini başkomiser zannediyor. Online alışveriş mağaza teslim işleminde ürünü teslim aldıktan sonra kapıdan çıkarken alarm sökülmediği için öttü. Danışmadan teslim aldığımız ürün teslim fişini güvenlik personeline göstermemize rağmen, bunu gösterseniz bile olmaz, kaç adet ürün aldınız, elindeki telden şu ürün var mı bu ürün var mı gibi değişik sorulara maruz kaldık. Zaten sıra beklemişim. Ürünleri gözünün önündeki kasadan almışım, halen iki çocuğum yanımda, bana h. RS. Z muamelesi yapıyor. Acil terbiye öğrensin veya çalışmak istemiyorsa gereğini yapın. Bu şekilde kimse ile konuşamaz.

19 Haziran 2024 17:47 (Şikayetten 1 gün sonra)
21 Haziran 2024 09:20

Merhaba Tuğrul Bey , Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

21 Haziran 2024 21:24

Müşteri ilişkileri müdürüne konuyu ilettiğinizi belirtmişsiniz de sonuç nedir? İlgili personel ile görüşülüp ikaz da bulunuldu mu? Bence konuşulmadı bile. Biraz araştırdım ve ilgili bayan güvenlik görevliniz ile ilk kez sorun yaşayan ben değilmişim. Daha önce de tavırları ile alakalı insanlar birtakım olumsuz şeyler yazmışlar. Demek ki sorunu çözme yönteminiz süslü kelimelerle cevap yazarak üstünü kapatmaktan ileri gitmemiş. Umarım daha büyük sıkıntılara yol açmadan bizim gibi insanların yorumlarını dikkate alarak caydırıcı önlemler alırsınız.

29 Haziran 2024 04:26
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Decathlon Alarm Sisteminin Lüzumsuz Harekete Geçmesi Nedeniyle Rahatsızlığım

Hüseyin
04 Haziran 2024 14:12
Muhammedin sonucu yetersiz buldu

Decathlon Mağazada Yanlış Anlaşılma Ve Güvenlik Sorunu

Muhammedin
04 Nisan 2025 19:28
Cem sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 03:26

23 Haziran 2024 15:27