Yaramaz sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2024 00:44

62633297 abone numarası ile kayıtlı D-Smart TV ve internet hizmet paketi kullanmaktayım. Paket kapsamında gerekli hizmetleri alamıyorum. Müşteri hizmetleri ve WhatsApp üzerinden sürekli yazılı ve görsel olarak şikayetlerimi dile getiriyorum fakat ne bir geri dönüş ne bir açıklama ne de bir teknik destek ekibi tarafından herhangi bir çözüm sunuluyor. İvedi olarak sonuç istiyorum.

02 Aralık 2024 13:12 (Şikayetten 1 gün sonra)
02 Aralık 2024 15:09

Evet zaten en başından beri her şey aktif fakat soruna dair bir çözüm halen yok TV hizmeti üyelik başından beri problemli İnternet halen daha söylediğim gibi problemli her müşteri hizmetleri ile bağlantı kurduğumda zaten aktif ve bağlantısı olan bir hat üzerinden işlem yaptığınızı söylüyor sunuz çok merak ediyorum aktif olan bir hat üzerinden nasıl bir işlem yapmaktasiniz bir de teknik servis paketi de aldık anında ve hızlı çözüm odaklı ama yine her şey fişi elektrik bağlantısından çıkarıp 1 dakika bekleyerek tekrar takıyoruz Şunu anlamıyorum siz Türk Telekom altyapısını kullanmaktasınız bir D Smart kullanıcısı olarak sorun yaşayan etrafımda ve bulunduğum binada sorun yaşayan benim sorunlarımı çözün ivedi likle CİMER ve Tüketici Hakem Heyeti dahilinde tüm imkanlarını kullanacağım

02 Aralık 2024 15:23

Destek almak istediğiniz konu hakkında açık bir kayıt oluşturdum ve yetkili birimimize ilettim. Konu hakkında en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

03 Aralık 2024 23:40
d-smart-hizmetlerinde-surekli-sorun-yasiyorum-1.jpg

Madem sorunları çözemiyoruz Biz kaldığımız yerden devam edelim

04 Aralık 2024 09:32

Açmış olduğum kayıt sonrasında incelemeler devam etmektedir. Konuyla ilgili olarak tarafınızla iletişime geçilecektir. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

09 Aralık 2024 23:16
d-smart-hizmetlerinde-surekli-sorun-yasiyorum-2.jpg

İşten evime geliyorum net yok yapamadınız şu ayarları Müşteri hizmetleri çağrı merkezi ni arıyorum internet altyapı çalışması yapılıyormuş akşamın 22 00 ne ayarı yapıyorsunuz Ayrıca neden bir bildirim bir yetkili tarafından bu konu hakkında bu saate kadar bir bilgi verilmiyor

12 Aralık 2024 22:34
d-smart-hizmetlerinde-surekli-sorun-yasiyorum-2.jpg
d-smart-hizmetlerinde-surekli-sorun-yasiyorum-1.jpg

Halen devam eden sorun ve halen devam etmekte olan sorun ilerleme yok Mevcut kullanmakta olduğum paket değerlerine halen ulaşabilmiş değilim yükselme olması gereken değerler aşağıya doğru ilerlemekte

13 Aralık 2024 17:10
22 Aralık 2024 13:59

Halen her şey aynı ne zaman bir hareket olacak çok merak ediyorum

22 Aralık 2024 14:01

Bu rezillik ten kurtulmak istiyorum bana kullanmadığım paketlere buna TV de dahil olmak üzere 5500 TL cayma bedeli istiyor lar ne verdiniz ne istiyorsunuz anlamış değilim

10 Ocak 2025 21:22

Yükselmesi gereken aşağıya düşüyor

18 Ocak 2025 11:16
18 Ocak 2025 20:37
d-smart-hizmetlerinde-surekli-sorun-yasiyorum-1.jpg

Yorumsuz Bütün yorumlar D Smart a aittir Yorumları onlar yapsın sonuçları ni bizde görelim

23 Ocak 2025 11:37

Merhaba Bahadır Bey, Ben Elif, Yazılı Destek Uzmanıyım. Konu ile ilgili teknik ekiplerimiz tarafından en kısa sürede sizinle iletişime geçilecek sorununuz çözümlenecektir. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart.

31 Ocak 2025 21:05

Sorun servis geldiği halde halen devam etmekte Ne zaman çözmeyi düşünüyor sunuz

03 Şubat 2025 21:40
d-smart-hizmetlerinde-surekli-sorun-yasiyorum-1.jpg

Rezil bir hizmet rezil siz bu durumu düzeltmedikçe ben ilgili ne kadar kurum var ise bende orada olacağım

11 Şubat 2025 20:52

Modemi kapatın hızınız yükselsin modemi açıyoruz hızımız düşüyor müşteri hizmetleri ni arıyorsun bir kımıldama oluyor Ve inanamiyorsunuz...!

Songül
12 Kasım 2023 15:57

Cb Soner
05 Ekim 2023 21:25
D-Smart Taahhüt Dışı Hareket Ediyor

D-Smart Abonelik İptali İçin Muhatap Bulamıyorum Mağduriyet Yaşıyorum

Fazilet
31 Ağustos 2025 20:20
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 18:06

Meral