Mert sonuçtan hiç memnun değil

D Smart Haksız Fatura Talep

04 Mart 2024 13:43

İki ay önce aboneliğimi iptal ettim. Cihazları büyük zorluklarla teslim ettim ve bununla ilgili mesaj aldım. İki ay sonra '36 lira alacağınız var.' şeklinde bir mesaj daha aldım. Ancak sonrasında 2500 küsur lira tutarında bir fatura borcum olduğu belirtilen, fatura numarası olmayan ve online işlemlerden görülemeyen bir borç bildirimi yapıldı. Müşteri hizmetlerini aradığımda sadece borcum olduğu söylenip kredi kartı bilgilerim istendi. Başka bir işlem yapılmadı. Eğer bu sorun çözülmezse D-Smart hakkında Tüketici Hakları Mahkemesi'ne başvuracağım.

05 Mart 2024 09:43 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhaba Mert Bey, Ben Gökhan, yazılı destek uzmanıyım. Şikayetiniz doğrultusunda sistem üzerinden gerekli incelemeleri gerçekleştirdim. Taahhüt süreniz içerisinde abonelik iptali gerçekleştirdiğiniz için tarafınıza abonelik sonlandırma faturası yansımıştır. Bilginize sunarım. Sevgiler.

Mert
Mert
05 Mart 2024 10:23

Abonelik sonlandırma faturası nasıl 2500 TL olur beyefendi 1senelik kullanım ücreti mi vereceğim size neden 2 ay sonra kesiliyor bu fatura hayır zaten taahhüt de yapmadık siz kendiniz araya araya yaptınız fatura detaylarını göstermiyorsunuz kesilen faturanın fatura numarası yok paylaşmıyor sunuz siz firma değilsiniz insanların ceplerindeki paraya göz dikiyorsunuz her yere Şikayet edip her yerde paylaşım yapacağım sizin hakkınızda

Huriye
07 Aralık 2023 20:49
İlknur sonuçtan memnun

İlknur
09 Eylül 2024 12:50
"Teşekkürler"
Sertaç sonuçtan hiç memnun değil

Sertaç
03 Mart 2025 16:51