D-Smart  Yalanları

5 Nisan 2024 22:433.633
Furkan
5 Nisan 2024 16:00

Altyapı çalışmaları bitmiyor ve sürekli bugün gelecek deyip oyalanıyorum. Şikayetimin detaylarını videoda paylaştım

15 Nisan 2024 11:23 (Şikayetten 9 gün sonra)

Merhaba Furkan Bey, Ben Gökhan, yazılı destek uzmanıyım. Şikayetiniz doğrultusunda sistem üzerinden gerekli kontrolleri gerçekleştirdim. Anlık olarak 4gn 0sa 41dk 36sn süresince internete bağlı olduğunuzu görüntülemekteyim. Yeniden internete bağlanabildiğiniz için mutluyuz. Yaşamış olduğunuz genel kesinti süreci için de üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Videodaki kıymetli geri bildirimleriniz tarafımıza ulaşmıştır. Geri bildirimleriniz ilgili ekibimize iletilmiştir. Bilginize sunarım. Sevgiler.

24 Nisan 19:21

Eve gelen *** adlı vatandaşa 1350 lira cihaz bedeli verdim, meğerse faturaya yansıyormuş, şikayet ettim, bana kablo değişmiş onun için ücret alınmış dediler para iademi istiyorum

8 Kasım 2024 14:08

D-Smart kadar kotu bir firma görmedim, yandaki inşaat binamıza zarar verdi apar topar eşyalarımızı bile almadan evi mühürlediler, interneti iptal etmek zorunda kaldım mağduriyetimizi anlatmama rağmen cayma bedeli ödenecek dediler, oysaki çürük raporunu atıyım diğer firmalar bu rapora göre cayma bedelini talep etmiyorlar ama D Smart bizde böyle bir süreç yok dedi kimse bu firmayla çalışmasın hüsran olur

Ahmet
Benzer Şikayeti Var
22 Ekim 2024 15:55

D-Smart kadar mikrop bir firma görmedim altyapı yok adamlar altyapı var diye internet çektiler internet yok firmayı aradım mahalenizde altyapı yok dediler iptal edin dedim iptal etik dediler yalan çıktı ve bana modem ve D-Smart tv kutusu göndermişler onlarda ekstra ücret talep Etiler çok şükür dilekçe yazdım edevleten aboneliğimi iptal etim kurtuldum Allah fusurmesin dusenlerede Allah yardım etsi

Kullanılmayan İnternet İçin Yüksek Fatura Ve Sorunlu Hizmet Deneyimi

3 Kasım 2025 22:27637

D-Smart’tan iki hafta önce Manisa Saruhanlı’daki evimize 50 Mbps limitsiz internet bağlattık. Ancak bağlantı yapıldığı g...

İnternet Nakli Gecikmesi Ve Haksız Fatura İptali Talebi

12 Mayıs 23:28406

Yaklaşık 5 yıldır D-Smart kullanıcısıyız. 04.04.2026 tarihinde internet nakil başvurusunda bulunduk, ancak süreç iptal e...

1 Destek

D-Smart Hizmet Alamama Üzerine Ücret Talep Ediyor

D-Smart HizmetAlamama Üzerine Ücret Talep Ediyor

Gonca
D-Smart Söyledikleri Fiyat Üstüne Fiyat Çıkarmaları!

D-SmartSöyledikleri Fiyat Üstüne Fiyat Çıkarmaları!

Sezer
D-Smart Rahatsız Edilmek İstemiyorum!

D-Smart RahatsızEdilmek İstemiyorum!

Yasemin
D-Smart Yetkililerine Sesleniyorum Artık Bir Çözüm Sağlayın!

D-SmartYetkililerine Sesleniyorum Artık Bir Çözüm Sağlayın!

Öner

Öne ÇıkanKonular