Vahit sonuçtan memnun değil

D. Smart Bilgim Dışında Yapılan 2. Abonelik

Vahit
23 Temmuz 2024 15:00

Yaklaşık 4 yıldır D Smart müşterisiyim hiçbir faturamı aksatmadım ama D Smart personeller den kim bilmiyorum benim adıma haber vermeden 2. Bir üyelik yapmış ve iki ay sonra benim haberim oldu müşteri hizmetlerini aradım bu iki faturayı öderseniz 2. Aboneliğinizi iptal ederiz dediler mevcut 2 faturayı ödedim. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım. Bütün kimlik bilgilerimi aldılar. Tamam efendim aboneliğiniz sonlandırıldı dediler. Ama 22.07.2024 tarihinde su mesaj geldi:

Sn. Üyemiz, son ödeme tarihi geçmiş D-Smart borcunuz bulunmaktadır. Faturalarınız, 22.07.2024 17:00'a kadar ödenmediği durumda, D-Smart tahsilat ekibine devredilecektir. Hemen ödemek için www.dsmart.com.tr online işlemleri ziyaret edebilir veya 0212 982 5377'ı arayabilirsiniz. Ödeme yaptıysanız bu mesajı dikkate almayı nız Takip ıd:2257910356 Mersis No:0735078262200024 B016

bugün de aradım müşteri hizmetlerini bana 4 tane ödenmeyen faturalarınız var bunları öderseniz aboneliğiniz sonlandırabiliriz diyorlar bende bilgim dışında yapılan bir aboneliğin ödemesin yapmam dedim. Şimdi buraya yazıyorum yarında savcılık makamına bildireceğim. Bir de geçen müşteri hizmetlerini aradığımda bana efendim bu aboneliği birine hediye edebilirsiniz. Bende niye burası hayır kurumu mu dedi.

27 Temmuz 2024 20:55

Müşteri hizmetleri aradı yine bilgim dışında yapılan aboneliğin çıkan 4 faturayı öderseniz aboneliğiniz sonlandırabiliriz dediler. Bende kabul etmedim.

27 Temmuz 2024 20:53

D Smart bugün müşteri hizmetleri aradılar yine aynı muhabbet efendin 4 tane ödenmeyen faturalarınız var bunları öderseniz aboneliğiniz sonlandırabiliriz. Ya benim bilgim dışında yapılan bir aboneliğin faturasını ne diye bana ödetmeye çalışıyorlar anlamıyorum hangi müşteri temsilcisi açtıysa kafasına göre gidin ondan alın zaten bu mağduriyetini gidermeseler var olan aboneliğimi de sonlandıracağım savcılık makamında haksız kazanç elde etmek istiyor diye D-Smart dava açacağım.

26 Temmuz 2024 16:20 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba Vahit Bey, Ben Gökhan, yazılı destek uzmanıyım. Şikayetiniz doğrultusunda bir kayıt açtım ve ilgili birimimize ilettim. Gerekli incelemeler sonucunda siz değerli abonemize dönüş gerçekleştirilecektir. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

Vahit
27 Temmuz 2024 20:58

Müşteri hizmetleri aradılar yine aynı şekilde bilgim dışında yapılan aboneliğin çıkan faturalarını öderseniz aboneliğiniz sonlandırabiliriz dediler bende kabul etmedim ve bu mağduriyetim giderilmezse savcılık makamına şikayete bulunacağım dedim.

07 Ağustos 2024 10:19

Tekrardan merhaba Vahit Bey, Destek almak istediğiniz konuyla ilgili olarak fatura itiraz kaydınızı açtım ve ilgili birimimize ilettim. En kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

Gözde
13 Ekim 2023 14:13