D-Smart Bilgi Verilmeden Alınan Para

04 Haziran 2024 11:41

19.05.2024 tarihinde D-Smart müşteri hizmetlerini 0850 266 1980 numaralı telefondan arayarak ev internetimin çekmediği bilgisini verdim. Sistemden müdahale ettiler ama sorunu çözemediler. Daha sonra eve personel gönderebileceklerini beyan ettiler. Ben de kabul ettim. Personel geldi, kabloları kesti, tekrar bağladı ve sistem düzeldi. Bir baktım, 134.99₺ gelen fatura 484.99₺ olmuş. Müşteri hizmetleri ile WhatsApp'tan yazıştım. Orada bana 350₺ evde bakım ücreti olduğunu söylediler. Şaşırdım. Bana ücretli olduğu bilgisi verilseydi, çağırmazdım. Bu alınan ücretin iadesini talep ediyorum. Haksızlık, bilgi verilmeden faturaya yansıtılması kabul edilemez.

05 Haziran 2024 15:17 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba İsa Bey, Ben Gökhan, yazılı destek uzmanıyım. Size yardımcı olmayı çok isterim. Şikayetiniz doğrultusunda fatura itiraz kaydınızı oluşturdum. En kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

İsa
05 Haziran 2024 15:20

Teşekkür ederim

05 Haziran 2024 15:22

Öncelikle size destek olma fırsatını sunduğunuz için memnuniyetimizi belirtmek ve güzel geri bildiriminiz için çok mutlu olduğumuzu ifade etmek isteriz. Ne zaman isterseniz bizlere ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. D-Smart

İsa
25 Temmuz 2024 15:05

Para iadesi ne zaman olacak acaba

25 Temmuz 2024 15:11

Tekrardan merhaba İsa Bey, 350TL tutarında fatura iadeniz yapılmış olup, ödenmemiş faturanızdan mahsup edilmiştir. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

D-Smart Net kullanıyorum 1 senede 109 dan 509 a çıktı fatura nedir bu ya açıklama istiyorum

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceren
28 Mart 2024 00:27
Kürşat sonuçtan hiç memnun değil

Kürşat
02 Haziran 17:29