Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Boyner'den Gelen Reklam Yağmuru Ve Askıya Alınan Hesap

19 Ekim 2024 06:52

Boyner hesabım, iade ve iptaller yüzünden askıya alınmış. Ben de artık Boyner'den alışveriş yapmamaya karar verdim ve üyeliğimi sonlandırma talebimi ilettim. Fakat hâlâ mailime ve telefonuma Boyner reklamları geliyor. Bir ürün satın almak istiyorum, ancak ödeme noktasında hata veriyor. Bilgi talep ediyorum. Boyner, bana 'Siz siparişlerinizi fazla iptal ve iade ediyorsunuz, bu yüzden size ürün satmak istemiyoruz.' diyor. Buna rağmen, 7/24 sabahın köründe bile olsa Boyner reklam maillerini ve mesajlarını yağdırmaya devam ediyorsunuz. Bu nasıl bir saçmalık? Derhal bana her türlü kanaldan mesaj göndermeyi bırakın.

19 Ekim 2024 08:39 (Şikayetten 1 saat sonra)
19 Ekim 2024 10:02

İadelerimden iki tanesi keen sandalet idi ve sahte olduğunu düşündüğümü söyledim numara yazan etiketler sökülmüştü ve keen sandaletlerime hiç benzemiyordu bir üründe ise defo vardı kalite kontrol departmanını sorgulamak yerine müşteriye ceza kesiyorsunuz.

20 Ekim 2024 14:41

Merhaba,​ Talebiniz ile ilgili görüşülerek çözüm sunulmuştur. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

24 Ekim 2024 07:17

Sırf iadelerim çok diye çoğu kalite kontrol ile ilgili iadeler veya yanlış beden gönderimi ya da renk olmasına rağmen sadece hesabımı değil adresimi de banlamışlar eşime doğum günü hediyesi almak isteyen yakını adresimize hediyeyi sırf bu yüzden gönderememiş Boyner'in ticaret ahlak anlayışının özeti budur

İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
29 Mayıs 2024 19:48
Boyner Üyeliğim Askıya Alındı

17 Şubat 2025 23:48
Boyner'de Alışveriş Engeli: İade Ve İptallerde Dikkat!
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Burçin
29 Aralık 2023 11:39

Gözde
17 Nisan 2025 21:32
Boyner Hesabım Haksız Yere Askıya Alındı
Boyner Hesabım Haksız Yere Askıya Alındı
Fesih sonuçtan hiç memnun değil

Fesih
19 Nisan 2024 20:21