Sümer sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 17:21

06.05.2024 tarihinde eşime Boyner mağazasından Reebok markalı 2 adet tayt aldık. İlk giydiği tayt 2. Gün itibari ile üst bacak bölgesinden tüylenme yaptı. 12.05.2024 tarihinde ile fırsatımızda aldığımız Maltepe Boyner mağazasına başvurduk. İnceleme için Reebok markasının sahibi FLO Mağazacılık a. Ş. Ye ürün gönderildi. Cevap gelmeyince 22.06.2024 tarihinde mağazaya başvurduğumuzda markadan red cevabı geldiği söylenip paçavra ürün tarafımıza teslim edildi. Red cevabına sebep olarak da etikete uygun kullanım yapılması halinde sorun yaşanmayacağı yazılmış. Etikette bizim ürünümüz paçavradır giyilemez yazmıyordu. Ürün ne yıkandı ne kurutuldu ne de ütülendi. Sadece 2 gün giyildi. 2 günde tüylenen ürüne ne Reebok markasının sahibi FLO Mağazacılık, ne de Boyner sahip çıkmadı. Boyner mağazasından ve paçavra Reebok markasının sahibi FLO Mağazacılıktan şikayetçiyim.

22 Haziran 2024 17:32 (Şikayetten 11 dakika sonra)
23 Haziran 2024 16:10

Merhaba,​ Talebiniz ile ilgili görüşülerek çözüm sunulmuştur. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

03 Eylül 2024 15:37
boyner-floya-ait-reebok-markali-kotu-urunu-satiyor-ama-sahip-cikmiyor-2.jpg
boyner-floya-ait-reebok-markali-kotu-urunu-satiyor-ama-sahip-cikmiyor-1.jpg

Merhaba, Talebiniz ile ilgili çözüm önerisi sunulmuştur yazmışsınız. Beni merkezden bir arkadaş arayarak ürünün 2 yıl Boyner garantisi altında olduğunu kesinlikle konunun çözüleceğini ancak markaya 2. Değerlendirme için ürünü götürmemi söyledi. Buna rağmen çözüm olmazsa Boyner olarak çözüm sağlanacağını söyledi. Denileni yaptım markadan 2. Kez red geldi. Bunun üzerine ürünü arkadaşlar Boyner merkeze gönderdi. Sonuç ne mi oradan da red geldi. Bir tayt 2. Gün üstelik hiç yıkama yapılmadan tüylenecek ve bu üretim hatası olmayacak öyle mi? Arkadaşlar bu firma ile sorun yaşarsanız öncelikle sizi git gellerle 6 ay oyalıyorlar ve 2 yıl garantili ürününüz demelerine rağmen hiçbir şekilde çözüm sunmadılar. Sürecin evraklarını ekte görebilirsiniz. Bu firma ile çözüm aramak yerine ilk gün Tüketici Hakem Heyeti'ne gitseydim bu kadar beklemek zorunda kalmazdım sonuca ulaşmak için. Bu firmadan alışveriş veriş yaparken bunu göz önüne alın derim.

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Reebok Eşofman Altında Tüylenme Sorunu Ve Boyner'in İlgisizliği

Ferhat
26 Ocak 2025 18:06

Gözde
17 Ocak 2024 16:13
Boyner İade İstediğim Ürüne Tadilat Yapıp Göndermiş!
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal
02 Mayıs 2025 10:59