Mehmet sonuçtan çok memnun

Boyner Fiş- Fatura Adınıza Düzenlenmemiş Olabilir Kasada Kontrol Edin

Boyner Fiş- Fatura Adınıza Düzenlenmemiş Olabilir Kasada Kontrol Edin
10 Temmuz 2024 23:36
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“41 Burda AVM Boyner mağaza yetkilisi Emre beye sorunumu çözdüğü ve ilgilendiği için çok teşekkür ederim. İyi ki böyle bir çalışanınız var.”

Boyner kasada düzenlenen fiş adınıza olmayabilir. Kontrol edin. Boyner'den sürekli alışveriş yapmama rağmen sanırım hiçbir fiş adıma düzenlenmemiş. Bugün yapmış olduğum alışverişle bunu tasdik ettim. Telefon numaramı söyledim. Buna rağmen bana verilen fişte kasiyerin tanıdığı vs diye tahmin ediyorum başka birinin adı var. Fişin alt kısmında tuhaf olan da bu zaten kasiyerin adı soyadı yazıyor ne tesadüf ki müşteri soyadı ile aynı soyada sahip. Kasadan ve müşteri hizmetlerinden sorgulatmama rağmen daha önce yapmış olduğum alış verişler çıkmıyor. Fişi kaybedince telefon numarasıyla bulabilmelerine rağmen, eğer kasada farklı bir numara girişi yapılırsa geçmiş olsun ürün değiştirmek isterseniz bu mümkün olmuyor. 2023 temmuz- ağustos aylarında Salomon marka ayakkabı aldım, basit bir kağıt parçası olan fişi kaybettim. Üründe deformeler meydana geldiği için incelemeye göndermek istedim. Mağazaya gittim, fiş sordular olmayınca telefon numarası istediler. Satın almış olduğum ürünler gözükmüyordu. Bu nasıl olabilir diye çok düşündüm. Bugün 10.0.2024 Boyner'den alışveriş yaptım. Fişi eve gelince inceledim. Baktım fişin üstünde benim adım falan yazmıyor. Kasiyer ile aynı soyadı taşıyan başka birinin adı yazıyor. Mobilden kontrol ettim. Yapmış olduğum bir alışveriş gözükmüyor. Şimdi demem o ki Salomon marka ayakkabımın incelemeye gönderilmesini talep ediyorum. Benim bu sorunumu çözmenizi istiyorum. Kasiyerleriniz bu işten ne çıkarı var bilmiyorum fakat numaramı doğru vermiş olmama rağmen eminim ki ayakkabıları alırken de fişi başka birinin adına düzenlediler, bundan dolayı faturaya erişemiyorum, bu tamamen mağazanın sorumluluğunda olan bir durum. Bu hatanın düzeltilmesini faturamın bulunmasını ve ürünümün incelemeye gönderilmesini buna benzer sorunların tekraren yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması istiyorum. Kocaeli 41 AVM Boyner'den ürün alanlar fişlerinizi kontrol edin benim gibi mağdur durumda kalmayın. Numaranızı verince teyit edin adınız soyadınız çıkıyor mu fiş kimin adına diye birkaç saniyenizi ayırın.

11 Temmuz 2024 09:01 (Şikayetten 9 saat sonra)
11 Temmuz 2024 12:15

Bugün Kocaeli 41 Burda AVM Boyner mağaza yetkilisi Emre beyin destek ve katkılarıyla sorunum çözüldü. Emre beye çok teşekkür ederim.

11 Temmuz 2024 12:17

11 Temmuz 2024 14:44

Merhaba,​ Talebiniz ile ilgili görüşülerek çözüm sunulmuştur. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Boyner Muhasebe Ve Finans İlgisizliği Ve Mağduriyet

04 Mart 2024 16:53
Şenay sonuçtan çok memnun

Şenay
13 Mayıs 2024 15:26
"Sorunum hızlıca çözüldü. Teşekkürler Boyner"
Boyner Haberim Olmadan Bana Almadığım Ürünü Sattı.
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
10 Ocak 2024 18:17