Yeni Bosch Buzdolabından Çıkan Ses

26 Nisan 2023 19:28

10 gün önce Bosch kgn56xwe0n alttan donduruculu buzdolabı 193 X 70 cm beyaz no-frost buzdolabı aldım. Aşırı derecede fan sesi var. Gelen servis ise bunu normal olduğunu iddia etmektedir. Hiçbir desibel ölçümü olmadan yapılan bu açıklamayı kabul etmiyorum. Daha önce kullandığım 12 yıllık buzdolabı bu kadar ses yapmıyordu. Ya buzdolabının değişimini istiyorum ya da ücret iadesini talep ediyorum. Bosch markasının kalitesine güvenerek aldığım bu üründeki mağduriyetimin acilen giderilmesini istiyorum.

29 Nisan 2023 19:34

Genel merkezden arayarak bir metre uzaktan video çekip mail atmamı istediler. İki üç gün geçmesine rağmen hala dönüş olmadı maalesef

06 Mayıs 2023 01:04

Çentik uygulaması altında bir şey yapıldı. Ayrıca teknik servisin eliyle tuttuğunda azalan gaz akış sesi izolasyon bandı benzeri bir ürünle maalesef azalmadı. Diğer odalardan duyulan yeni Bosch marka buzdolabı istemiyorum. Yeni seri olması biz müşterilerin deneme tahtası olmamızı gerektirmez.

06 Mayıs 2023 01:05

Mail olarak şirkete attığım videolara bakın ve karar verin 2023yilinda satılan sıfır buzdolabının çıkardığı sesi

11 Mayıs 2023 12:13 (Şikayetten 14 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, BOSCH İletişim Merkezi

Emre
Emre

Merhabalar, Son durumunuzu merak ettim. Ben KDN76xwe0n serisi dolap aldım ve sizin videoda kaydettiğinizden daha yüksek ve tonda, aşırı tiz ve rahatsız eden bir sesi vardı. Benim ses o denli kötü ki ilk kurulduğu gün ses gelmesin diye mutfağın ve yatak odamın kapısını kapattım duymamak için. Servis çaresiz kabul etti, tamir ve iade olarak seçenek sundular. Tamir kabul etmedim tabii ki, değişim ise sizin bu modelinizle olabilirdi ama sizin bu şikayetiniz de beni korkuttu. Sanırım boş eskiden Embraco marka kompresör kullanıyorken Jiaxipera marka kompresöre geçtiğinden beri bu tarz şikayetlerde aşırı bir artış olmuş. Müşteri hizmetlerinden şimdi satılan ürünün kompresörüne dair bilgi istedim. Benim ürünümde olan Jiaxipera marka kompresör bu üründe de varsa iade alacağım, ki ben aldığımdan beri ürünlere iyi bir zam yaptılar, ona rağmen ses dayanılacak gibi değil! Ki ne alacağım o da belli değil, kalitesizlik yayılıyor, Bosch da gitti!

Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
05 Ağustos 2025 13:23
bosch-buzdolabinda-surekli-sogutma-problemi-ve-cozum-eksikligi-2.pdf
bosch-buzdolabinda-surekli-sogutma-problemi-ve-cozum-eksikligi-1.pdf
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
13 Haziran 2025 21:12