Elif sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 22:05

Unlimited 7 modeliniz süpürdükten sonra içindekileri geri bırakıyor. Süpürme işleminden sonra kaldırınca içindekiler geri dökülüyor. Hazne boşken de doluyken de aynı sorun. Daha 3 aydır kullanıyorum yeni ürün ama bu çok kötü bir durum. Çözüm yöntemi sağlanabilir mi?

04 Eylül 2024 11:27 (Şikayetten 13 saat sonra)

04 Eylül 2024 17:37

30 Eylül 2024 14:55

Bosch servisi yönlendirildi fakat süpürgeyi normal bir şekilde kullanıyor olmama rağmen kullanıcı hatası deyip bizden 475 TL bir ücret aldılar normal şekilde halı ve koltuk süpüren bir insanın nasıl bir hatası olabilir acaba soruyorum?

03 Ekim 2024 11:05

Çağrı merkezinden arayan beyefendi süpürgeyi kullanırken çekim yaptıktan sonra bir iki dakika beklemem gerektiğini söyledi süpürgenin işleyişi bu şekildeymiş yani siz süpürgeyi değil süpürge sizi kullanıyor adeta o kadar gülünç ki. Dediğini de yaptım fakat hala dökülmeye devam ediyor. Ayrıca Gemlik bölgesinde yasayanlar ürünlerinizi asla servise göndermeyin süpürgemin resmen sesi bile değişmiş, yaydığı kokuyu söylemiyorum bile bildiğiniz ayak kokuyor benim 3 aydır kullandığım yeni ürün nasıl bu hale geldi şok içindeyim yazık günah gerçekten bu paralar kolay kazanılmıyor. Koskoca firmasınız bir daha mı Bosch tövbe!

21 Aralık 2024 11:17

Süpürge düzelir mi diye bekledim, çağrı merkezinden arayan kişinin dediklerini uyguladım değişiklik yok. Temizlik yaparken yanımda poşetle geziyorum süpürdüklerim yere dökülmesin diye poşeti geçiriyorum önce. Her temizlik yaptığınızda illallah okumak istemiyorsanız bu ürüne kesinlikle para vermeyin.

Dilek
Dilek

Aynı durum bende de var süpürmeyi bitirirken yukarı kaldırıp çektiriyorum ama maalesef yine dökülüyor

Fatma

"☺️. Teşekkürler..."
Nilgün sonuçtan çok memnun

Nilgün
24 Aralık 2024 23:45
"Hızlıca çözüldü teşekkür ederim"
Bosch Kategorileri