Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
31 Ağustos 2024 14:03

Bosch marka buzdolabımız 30 Ağustos 2024 tarihi akşam saatlerinde teslimat esnasında zarar gördü. Torbalı Bosch yetkili servis çalışanları buzdolabı kapıdan sığmadığı için kutudan çıkarmaları gerektiğini söyleyip aksi takdirde kapıda bırakacaklarını söylemişlerdir. Çizilme ihtimaline karşılık ben evde yokken yaşlı olan annemi imza atmak zorunda bırakmışlardır. Korunaksız bir şekilde taşırken annem bir şeyle saralım dediği halde acelemiz var deyip ite kalka buzdolabını taşıdıklarından yeni ürünümüzde göçme meydana gelmiştir. Buzdolabının göçmesinden ne kadar dikkatsiz olduklarını anlayabilirsiniz. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

31 Ağustos 2024 16:08 (Şikayetten 2 saat sonra)

Burcu
01 Eylül 2024 23:28

Çalışanlar kutuyu annemin yanında değil evin alt kısmında açtığından bize hasarlı ürün gönderilip aceleye getirilip hasar yeni oluşmuş izlenimi verdiklerini de düşünüyoruz. Benim üzerime faturası kesilmiş buzdolabını bana süreç hakkında bilgi vermeden ( buzdolabının kutudan çıkarmaları konusunda) anneme sorarak kutusuz eve taşıdılar. Dün bana Bosch genel merkezinden ulaştılar ancak beni anlamaya yönelik değil kendi servislerini korumaya yönelik tavır takındılar. Bundan sonraki süreci hukuki olarak mahkeme yoluyla sürdüreceğim. Bu alışveriş Bosch markasından yaptığım ikinci alışverişti bu saatten sonra Bosch marka asla tercihim olamaz.

Meltem sonuçtan çok memnun

Meltem
26 Ağustos 2024 20:32
Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Tuğrul
06 Ekim 2023 11:12
Bosch Memnuniyetsizlik Her İki Taraf İçin
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
11 Mayıs 2024 17:13
Sattıktan Sonra Umursamayan Bosch
Berkan sonuçtan hiç memnun değil

Berkan
14 Aralık 2023 10:55