Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
11 Mayıs 2024 17:13

1 Mayıs 2024 tarihinde Etimesgut Gimsa Park Bosch bayisinden dört parça beyaz eşya seti; çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma makinesi ve buzdolabı aldık. Ürünlerimizin 6 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00 ile 14.00 arasında teslim edileceği belirtildi. Belirtilen gün ve saatte ürünler Horoz Lojistik firması tarafından adresime teslim edildi. Buzdolabı hariç diğer eşyalar evin içine alındı; ancak buzdolabı kapıdan sığmadı. Bu durum üzerine firma çalışanı kardeşimi arayarak durumu bildirdi. Kardeşim fikir almak için beni aradı. Bu esnada firma çalışanı tekrar kardeşimi arayarak buzdolabının kapıdan içeri alındığını ve babamdan imza alındığını söyleyip ayrıldı. Akşam işten geldiğimizde gördüğümüz manzara çok kötüydü; buzdolabı kapıdan sığmadığı için izin ve müsaade alınmadan paketi ve ambalajı sökülerek, kapının köşelerine vura vura içeri alınmıştı. Tavanda göçük, yanlarda boya atması ve çizikler mevcuttu. Bosch müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlattım ve ekip göndererek durum analizi yapacaklarını belirttiler. Ertesi gün teknik ekip gelerek buzdolabının durumunu inceledi ve fotoğraf çekip ayrıldı. İki gün sonra Bosch müşteri temsilcisi tarafından aranarak, ürünlerin teslim edilirken kontrol edilip o şekilde teslim alınması gerektiği, aksi takdirde iade ve değişimin mümkün olmadığı ifade edildi. Babamın %90 raporlu engelli olduğunu ve bu durumlardan anlamadığını, taşımayı yapan çalışanların bu durumu lehine çevirerek hata ve kusurlarını örtmek için imza alıp ayrıldıklarını belirttim. Buna rağmen bir şeyin değişmediğini söyleyerek telefonu kapattılar. Bu durumda çok mağdur olduk. Heyecanla aldığımız eşyaların hevesi kursağımızda kaldı; buzdolabı antrede duruyor. Hiçbir şekilde dokunmadık ve bir an önce ürünümüzün değişimini talep ediyoruz.

12 Mayıs 2024 10:09 (Şikayetten 16 saat sonra)

Billur sonuçtan hiç memnun değil

Billur
10 Ocak 2024 09:17
Bosch Ünlü Markanın Teslimat Sorunları Ve Müşteri Mağduriyeti
Kazım sonuçtan hiç memnun değil

Kazım
25 Kasım 2024 23:19
Bosch Buzdolabında Üretim Hatası Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
07 Mart 2024 23:48
Bosch Marka Tamamen Pişmanlıktır
Berkan sonuçtan hiç memnun değil

Berkan
14 Aralık 2023 10:55