Bosch Ya Paramı Versin Ya Defolu Ürünü Değiştirsin!

Guler
06 Ağustos 2023 19:28

Yeni bir eve taşındım ve fırınımı yenilemek istedim. Bayisinden yeni bir fırın aldım. Bosch olan evime taşınmak üzere olduğum evime gönderilmesini rica ettim. Fırını gönderdiler. Fakat ben çalıştığım için teslim almaya gelemedim ve boyacı arkadaşa fırını teslim almasını söyledim. Ertesi gün taşındığımda fırını temizlemek istedim. İçini açtığımda fırının gövde kısmının kırık, eğik contanın gevşek ve conta altında da eğiklikler olduğunu fark ettim. Kurulumu yapan arkadaşı aradım, durumu izah ettim. Kendisi bana servis aramamı söyledi. Servisi aradığımda geldiklerinde kendileri de bunun üretim hatası olduğunu gördüler. Servisten değişim talebi istediler, fakat serviste işlem talebini kabul etmedi. Bayimi aradım, bayim de sorumluluk almıyor. Servisi arıyorum, servis 24 saat geçmeden bize bildirmeniz gerekiyordu ya da teslim alırken fark edip iade etmeniz gerekiyordu.

Durumu izah etmeme rağmen contanın altını görmemin mümkün olmadığını söylememe rağmen ısrarla reddettiler. Bu bir üretim hatasıdır. Ürünümün değiştirilmesini talep ediyorum. Defalarca durumumu izah etmeme rağmen bizzat kendimin görmediğini, teslim almadığımı, imzamın olmadığını söylememe rağmen kabul etmiyorlar. 24 saat içinde iade etmeliydiniz diyorlar, başka bir şey söylemiyorlar. Sonuçta ben bir para ödedim ve para ödediğim paranın hakkını istiyorum. Üretim hatası olan bir fırını kullanmam demek bir sene içerisinde bu fırının ömrünün bitmesi demek çünkü çatlama ısındıkça büyüyecek ve gövdeyi çürütecek.

Buradan yetkililere para mı değiştirmelerini istiyorum. Değiştirmedikleri takdirde Tüketici Mahkemesinde şikayette bulunacağım ve her gördüğüm kişiye de bu yaptığını anlatacağım. Bir daha da Bosch ürünü evime sokmayacağım.

07 Ağustos 2023 11:06 (Şikayetten 15 saat sonra)

Mehmet sonuçtan çok memnun

21 Haziran 2023 16:14
"Ürünümün birebir değişimi gerçekleşti. Teşekkür ediyorum."
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
18 Mayıs 2024 17:32

Şengül
08 Nisan 2024 15:29
Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Buğra
29 Şubat 2024 00:19
Bosch Kusurlu Ürünü Kabul Etmeyip Kullanıcı Hatası Diye İade Yapmıyor
Tahsin sonuçtan hiç memnun değil

Tahsin
13 Ocak 2025 22:18