Bosch Torbasız Süpürge Çekim Ve Dışarı Toz Püskürtme Sorunu

14 Kasım 2023 10:078.454

Media Markt da satış uzmanı 4-5 temizlemede bir haznenin temizlenmesi gerektiğini, alerjisi olanlar için kullanışlı bir ürün olduğunu söylemesine rağmen zaten temiz olan ve günlük robot süpürge ile temizlenen evde 2. Odaya gelince süpürge güçten düşüyor. Toz torbasını temizlemek için açtığınızda kapak kenarına biriken tozlar bir anda dışarı püskürüyor. Ne Bosch servis ne de Media Markt çözüm sunmadı. Bosch servis e video ile de durumu anlatmama rağmen normal olduğunu, filtreyi daha sık temizlemem gerektiğini ilettiler. Her odada temizlemek gerekiyor sanırım. Kesinlikle alırken düşülmesi gerekiyor.

14 Kasım 2023 13:52 (Şikayetten 3 saat sonra)

14 Kasım 2023 13:55

Zaten görüştük, çözüm olmadığı için başkalarının haberi olsun diye buradan yazdım. Firma tarafından standart bir cevap yazılmış. Ben Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Üretim ve tasarım kaynaklı soruna "normal" denilerek çözüm sağlanmış olmuyor.

Fatma
Fatma
30 Kasım 2023 16:38

Merhaba tuna Bende aynı şikayeti yaşıyorum, tüketici heyetinden olumlu sonuç alırsan buradan yaz lütfen

Bosch Robot Süpürgede Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Desteği

Serhat
Serhat
4 Kasım 2025 19:543.719

Bosch BCRDW3BX model akıllı robot süpürgeyi yaklaşık iki hafta önce Media Markt’tan satın aldım. Cihazı aldığım ilk günd...

Bosch Kalitesiz Süpürge Sorunu

Necla
Necla
5 Aralık 2023 11:563.149

"Merhaba şikayetime çok hızlı dönüş yapıp ilgilendiğiniz için çok Teşekkür ederim. Şerife Hanım di sanırım çok güzel tüm samimiyetiyle ve profosyonelliğiyle yardımcı oldu arızalanan ürünleri garanti kapsamında yenisi ile değiştirdiler Umarım sorunsuz uzun yıllar kullanabilirim"

Tümünü Gör
Bosch Serie 8 Elektrikli Toz Torbasız Süpürge Arızası!

Bosch Serie 8Elektrikli Toz Torbasız Süpürge Arızası!

Neslihan

Melek
Bosch Unlimited 7 Turbo Başlığının Kronik Rulman Sorunu

Bosch Unlimited 7Turbo Başlığının Kronik Rulman Sorunu

Fatih
Bosch Seri 6 Toz Torbasız Süpürge Sıkıntısı!

Bosch Seri 6 TozTorbasız Süpürge Sıkıntısı!

Gökçe

Öne ÇıkanKonular