Bosch Süpürgede Isınma Sorunu ve Yetersiz Servis Desteği

Gönül
08 Ekim 2024 14:33

26.11.2023 yılında aldığım Bosch Serie 8 süpürgemde Şubat ayında cihazın sürekli ısınması ve kırmızı ışığı uyarı verdiği için servis çağırdım. Cihazın ana kart hatası olduğu söylenilerek cihaz değişti gelen cihazda yine aynı hata ile karşı karşıyayım ve hiçbir şekilde müşteriyi dikkate almadıkları gibi kendi cihazlarının arkasında dahi durmuyorlar. Bir yılı dolmamış cihazım için 4. Servis ile de sorun çözülmedi. Bugün itibari ile yasal işlem başlayacağım.

21 Ekim 2024 19:43

Boshseries8 süpürgemde oluşan sorunu dikkate alıp ilgilenmedikleri gibi şikayetimin sürecini firma yetkilerinden Ezgi hanım siz yasal işlem başlatmayın sorunuzla ben ilgileneceğim diyerek Ekim ayının ilk haftası itibari ile tarafıma hiç bjr şekilde dönüş yapılmadığı gibi küçük ev aletlerinde böyle bir sorun olabileceğini bunu garantisinin verilemeyeceğini söylemiştir. Evimde ki bütün eşyaları Bosch marka olan hatta aldığım ve kırmızı ikaz ışığı süreli yanan ısınan cihazım için dahi artı iki yıl batarya garantisi yaptıran bu adı geçen markaya bu denli güveni olan bir insanı bu kadar mağdur bırakmalarının sebebini daha bir yıl olmamış cihaz için beni bu denli uğraştırmanın ve markanızın arkasında durmamanızın nedenini merak ediyorum. Firmanız hakkında Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet dilekçesi yazdım ve avukatıma süreç ile ilgili bilgi verdim bilginiz olsun. Ben cihazı çöp olarak görebilirim ama firmanız bu ilgisizliğinizden dolayı her gün müşteri kaybedecektir.

08 Ekim 2024 16:15 (Şikayetten 1 saat sonra)

İlayda sonuçtan hiç memnun değil

İlayda
14 Kasım 2023 13:15

Bosch Şarjlı Süpürge Arızası Ve Servis Sorunu

Canan
11 Ekim 2024 15:36
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Müşteri Mağduriyeti Yaşatması

Rabia
16 Eylül 2024 20:46
Bosch Müşteri Mağduriyeti Yaşatması
Hanzala sonuçtan hiç memnun değil

Hanzala
03 Ekim 2024 15:02