Bosch Süpürge Fırçalı Başlık Çalışmaması Ve Servis Saçmalığı

Bosch Süpürge Fırçalı Başlık Çalışmaması Ve Servis Saçmalığı
Melih
21 Haziran 2024 13:17

Merhaba, Serie 8 Toz Torbasız Süpürge ProPower Siyah toz torbasız süpürge sahibiyim. Ekran resmi attığım başlık düzgün çalışmıyor ve bugün kardeşimle Sancaktepe yetkili servise gönderdim. Bakıp kontrol edilmesi ve garanti kapsamında kontrolünün sağlanması için. Yetkili servis kardeşime süpürge ile birlikte getirilmesini söylemiş. Burada bir akıl tutulması olduğunu düşünüyorum. Ben koca süpürgeyi alıp yetkili servise götüreceğim, onlar orada bakacak sonra o süpürgeyi alacağım başlıkla beraber geri getireceğim. Böyle bir saçmalık olamaz. Müşteri temsilcisi ile daha önce görüşmemde eve gelinir mi diye sorduğumda, gelindiği takdirde ücrete tabi olabileceği bilgisi aktarılmıştı. Hem garanti kapsamı içerisinde kontrol sağlamak istiyorum hem de ücret istenebileceği bilgisini alıyorum. Kendim götürüyorum. Bu sefer de süpürgeyi getirmeniz isteniyor. Böyle bir saçma döngü içerisindeyim. Böyle bir markaya yazıklar olsun.

21 Haziran 2024 16:06 (Şikayetten 2 saat sonra)

İhsan
25 Ağustos 2023 19:52

Bosch Gemlik Yetkili Servis Sorun

Harbiye
01 Ekim 2024 12:28
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Seri 8 Toz Torbasız Süpürge Self Clean Özeliğinde Plastik Parça Kırdı!

Ahmet
14 Temmuz 2024 00:41
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Seri 6 Süpürgede Kronik Arıza Ve Yetersiz Servis Desteği

Fatma