Neslihan
02 Aralık 2023 16:09

2020 yılı Ağustos ayında Bosch XL buzdolabı satın aldım. Geçen gün şişe rafına 1 litre süt koyduktan sonra raf dolu olmamasına rağmen kendi kendine düştü ve kırıldı. 3 Yıl önce aldığım ürünlere ek garanti yaptırmıştım. Şişe rafı normal taşıma kapasitesini bile taşıyamayacak kadar kötü ise neyin garantisi veriliyor anlamadım. Zaten garanti yapılırken her şey dahilmiş gibi bilgi veriliyor. Benim yapmadığım üründen kaynaklanan bir sorun neden garanti kapsamına alınmıyor da ücretli değişim yapılıyor bilemedim? Bundan sonra ne bu marka ürün alır ne de ek garanti yaptırırım.

04 Aralık 2023 11:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

Tülin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch İnox XXL Buzdolabı Renk Solması, Paslanması Ve Çizgiler Oluşması

Tülin
26 Eylül 2024 13:17
Bosch İnox XXL Buzdolabı Renk Solması, Paslanması Ve Çizgiler Oluşması
Nükhet sonuçtan çok memnun

Nükhet
24 Ekim 2024 13:29
"Çok teşekkür ederim sevgili Bosch ailesi genel merkezden eşimi aradılar ve hızlıca planlama yapıldı servis yetkilileri geldi ve kapak değişimi sağlandı (Kapak fiyatının yarısı firmadan yarısı bizden alındı) Çok teşekkür ediyorum. 🤲🏻🥰"

Özge
17 Eylül 2024 17:07
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
27 Temmuz 2024 14:02