Bosch Servis Ve İletişim Sorunları: Karbon Filtre Krizi

Bosch Servis Ve İletişim Sorunları: Karbon Filtre Krizi
Cemile
15 Ekim 2024 12:28

Yaklaşık 1.5 ay önce bayiden satın alınan ankastre ocak ve davlumbaz (karbon filtre tercihli) meselesi bu. Satın alındıktan birkaç gün sonra servisin montaj için geldiği fakat priz sisteminin ve ocağın yerleştirileceği yerin biçimi yönetmeliğe uymadığı için gerekli düzenleme yapıldıktan sonra (ürünleri evde bırakarak) montaja gelmeleri üzerine vedalaştık (o günde karbon filtre istediğimizi ısrarla belirtmeye devam ettik). Bir sonraki servis gününe mevcut yere satın alınan ocak modeli ölçüler uymadığı için değiştirmemizi öneren personel arkadaşlar bayi-servis iletişimini kuramayışı üzerine elleri boş geldiler. (Bayi ile görüşüp değişim talep edildiği halde) o esnada bayi ile görüşülüp getirildi. Montajı yapıldı.
Davlumbaza sıra gelince servis personel arkadaşın karbon filtre elimizde yok firma müşteriye diğer filtrenin daha uzun ömürlü ve kolay kullanım olacağını anlatmasını istemişler sağ olsunlar ama satın alındığı günden beri karbon filtreyi ısrarla istememize rağmen böyle bir bahane karşı karşıya kaldık (bu arada bayiden satılırken 400 TL servisteki arkadaşların 900 TL talep ettikleri aynı gün içinde ödeme aldıkları) yine idare ettik hani insanlık hali herkes emekçi olabilir. Hatalar mantığıyla perşembe günü o an sipariş edildi. 2-3 güne gelir kurarız deyip gittiler. Bir daha gelmediler.
Ondan sonra servis ile hep ertelemeli telefon iletişimine başladık. Personelin açıklamaları birkaç kargo daha gelmedi oldu. Sonra işte ürün bozuk çıktı tekrar sipariş edeceğiz. Lere daha sonra depolarda ürünün olmadığını bulmaya çalıştıklarını başka bir gün ise fitrenin bulunduğu sevkiyatın ancak 20 gün sonra olacağını söyleyerek sanki hiç tolere edilmemiş gibi bize mağduriyet yaşattılar.

Bu sefer şikayet amaçlı çağrı merkeziyle defalarca süren üst birimin süreci takip ediyoruz. İşleminizi hızlandık dönüş sağlayacağız lı ertelemeleriyle yine mağdur edildik.

Kesinlikle Bosch pişmanlıktır. Koskoca firma bir filtreyi onca zaman tedarik edemeyip tüketicisini yok saydı. Bundan sonra da ne alırım ne aldırtırım. Bir an önce sorunun çözülmesini acil talep ediyorum.

15 Ekim 2024 13:46 (Şikayetten 1 saat sonra)

Bosch Davlumbaz Kurulumunda Sürekli Gecikme Ve Yanlış Parça Sorunu

Ünal
26 Haziran 16:54
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Davlumbazda Karbon Filtre Şoku: Çözüm Yok!

Erdi
18 Mart 18:53
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
10 Ekim 2023 18:15