İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Serie 8 Süpürge

23 Ağustos 2023 21:54

05.06.2023 tarihinde almış olduğum Bosch serie 8 propower markalı süpürgemde ikici kez aynı sorunu yaşıyorum. Daha sıfır almış olduğum ve ciddi fiyatı olan bir ürün nasıl bu kadar kalitesiz olabiliyor. Anlamış değilim. Süpürgenin filtresinin dönmesini sağlayan toz haznesinin altındaki dışlı ikinci seferdir kırılıyor. Birkaç hafta önce servise başvurdum, yeni parça getirdiler fakat yine kırıldı. Parçayı yedekli de göndermiyorlar. Parça sağlam bir parça da değil, plastik bir parça dönme kuvvetine dayanamıyor. Bosch gibi bir markanın üst düzey ürünlerinden beklenmeyen bir kalite.

27 Ocak 2024 13:35

05.06.2023 tarihinde almış olduğum Bosch serie 8 propower markalı süpürgemde 4. Kez aynı sorunu yaşıyorum. Daha sıfır almış olduğum ve ciddi fiyatı olan bir ürün nasıl bu kadar kalitesiz olabiliyor. Anlamış değilim. Süpürgenin filtresinin dönmesini sağlayan toz haznesinin altındaki dışlı 4 seferdir kırılıyor. Birkaç hafta önce servise başvurdum, yeni parça getirdiler fakat yine kırıldı. Parçayı yedekli de göndermiyorlar. Parça sağlam bir parça da değil, plastik bir parça dönme kuvvetine dayanamıyor. Ekstra olarak süpürgenin yanında bir de turbo başlık gönderiyorlar şöyle güzel böyle güzel bunu kullanın diyorlar önerdikleri parça 15 gün dayanmıyor 15 günün sonunda turbo başlık da bozuldu. Artık markaya dava açacağım. Bosch gibi bir markanın üst düzey ürünlerinden beklenmeyen bir kalite. Ürünlerinin arkasında durdukları da yok servis geliyor parça takıyor 1 hafta sonra yine aynı sorun. Bosch pişmanlıktır. Artık sorunumuzu adaletin önünde çözeceğiz anlaşılan.

Ek
10 Aralık 2023 01:12

Daha 5 ay önce almış olduğum Bosch serie 8 marka model süpürge beni bıktırdı. Bosch'un bu kadar kalitesiz bir ürün yapmış olduğuna inanamıyorum gerçekten Bosch pişmanlıktır. Yani ciddi paralar ödeyip alınan üründe böyle bir hata ve bu hataya bir çözüm bulunamamış olması çok saçma. Bosch serie 8 marka model süpürge de toz filtresini çırpmak için bir sistem var ve bu sistemi döndüren bir dişli var bu dışlı kalitesiz bir plastikten yapılmış ve çok kolay kırılabilir bir parça. Daha önce 4 defa yaşadım bu sorunu servise başvurdum 3 defa parça değişimi yapıldı 1 defa süpürge incelemeye gitti ve yeni süpürge gönderildi ve aradan 1 ay geçmeden yine aynı parça aynı şekilde kırıldı. Bosch gibi isim yapmış yılların markasi bu kadar kotu duruma gelmiş olamaz. Bu parçaya bir çözüm bulunmalı 10k gibi bir ücret ödeyip aldığınız ürün bu kadar kalitesiz olmamalı ve 5 ay içinde anladım ki Bosch un müşteri memnuniyeti 0 Bosch kalitesini kaybetmiş alternatif markalara yönelmenin zamanı gelmiş

Ek
24 Ağustos 2023 09:24 (Şikayetten 11 saat sonra)

10 Aralık 2023 01:24

Tecrübe ettiğim kadarıyla Bosch kalitesini yitirmiş durumda siz geçici bir çözüm sundunuz fakat ben aynı sorunla 4. Defa karşılaşıyorum ciddi ücretler ödeyip üst segment olarak satılan bu üründeki bu sorun beni markanızdan soğuttu kırılan parça için ArGe yapacak mühendisiniz yoksa gerçekten çok yazık bir daha Bosch almayı ya da aldırmayı düşünmüyorum

10 Aralık 2023 18:33

27 Ocak 2024 22:02

Zeynep
14 Ağustos 2024 19:15

Elif
14 Ağustos 2024 14:46
Bosch Serie 8 Elektrik Süpürgesi Filtre Sorunu
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
04 Nisan 2024 09:07
Hacı sonuçtan hiç memnun değil

Hacı
22 Ağustos 2023 15:59
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
27 Haziran 2023 22:04