Elif
14 Ağustos 2024 14:46

Bosch serie 8 elektrikli süpürgenin filtresini temizlemesini sağlayan bir parça var. 2 kez üst üste kırıldı. Servisle görüştüğümüzde içindeki parçanın çok sıkı bir şekilde takıldığını söylediler. Bu bizden kaynaklı bir problem olmamasına rağmen bize ciddi bir masraf çıktı. Sonrasında müşteri temsilcisi ile görüştük önce itiraz ettiler. Sonra ücretsiz parça temini sağladılar. Bugün aynı sorunu 3. Kez yaşıyoruz. Yıkanmayan ve kendi kendini temizlemesini vadettikleri bir filtrenin sürekli iç haznesi neden kırılır? Ya bu ürünü geliştirsinler ya da ürünü satmaktan vazgeçsinler

14 Ağustos 2024 15:05 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
03 Ekim 2023 06:16

Bosch Elektrikli Süpürge İle Sürekli Sorunlar

Hatice
24 Ocak 2025 16:10
Bosch Elektrikli Süpürge İle Sürekli Sorunlar
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Serie 8 Süpürge

İbrahim
23 Ağustos 2023 21:54

Bosch Unlimited 7 Süpürge Makinesinde Tekrarlayan Kırılma Ve Yetersiz Garanti Desteği

Enes
15 Eylül 2025 10:12
bosch-unlimited-7-supurge-makinesinde-tekrarlayan-kirilma-ve-yetersiz-garanti-destegi-3.jpg
Bosch Kategorileri