Bosch Sebil Mağduriyeti 1 Yıllık Sebilinden Aşırı Ses Gelmesi

04 Mayıs 2024 20:06

Merhaba

Yaklaşık 1,5 yıl önce Bosch marka sıfır sebil aldım. Geçen sene çok fazla ses çıkardığı için teknik servis çağırdım. Birkaç ufak dokunuş yapıp gittiler. Bu sene de sebilden inanılmaz bir şekilde ses gelmeye başladı. Bunun için müşteri hizmetlerini aradım ve teknik servis için 04.05.2024 tarihi için 15:00 -17:00 saatleri arasında randevu aldım ancak teknik servis belirtilen saat aralığında gelmedi. 1 saat sonra geldi. Bu yüzden bütün planlarım altüst oldu. Bu yetmezmiş gibi de sebile üstünkörü bakıp cihazda herhangi bir sorun olmadığını, traktör sesine benzeyen sesin normal olduğunu söyleyip benden 480 lira + komisyonla toplam 494,23 lira aldı. Çok öfkeliyim. Hem geç gelip beni mağdur edin hem de garantisi devam eden arızalı cihaza çözüm bulmayarak beni mağdur edin. Para miktarı ne olursa olsun bunun peşini bırakmamakta son derece kararlıyım. Tüketici Hakem Heyeti'ne sonrasında Tüketici Mahkemelerine başvurup bu parayı faiziyle alacağım. Bosch markasına bu amatörce yaklaşımı hiç yakıştıramadım. Sosyal medya ve aktif olarak kullandığım ekşi sözlükte de başlık açıp markanızı şikayet edeceğim. Bir an önce paramı iade edip ayıplı ürününüzü onarın.

05 Mayıs 2024 11:03 (Şikayetten 14 saat sonra)

08 Mayıs 2024 23:47

Müşteri hizmetlerinden aradılar ama ne yazık ki son derece amatör bir yaklaşımla halen sebilin yerini değiştirmemi, üzerindeki kahve makinesini alırsam sorunun düzeleceğini iddia ettiler. Sanki bunu daha önce akıl etmemişim gibi tekrar denedim ve video aldım. An itibariyle Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yaptım ve ticaret il müdürlüğüyle iletişime geçtim. Ayıplı ve kusurlu ürün satıp beni mağdur etmenin ve satış sonrası kötü bir müşteri memnuniyeti sunmanın bir bedeli olacak. Benim sebilimde bir sıkıntı olmazsa, bu delirtici ses beni rahatsız etmezse ben neden işimi gücümü bırakıp bu konu üzerinde ısrarla durayım. Sebil aldığım geçen sene Bosch marka elektrikli süpürge aldım ama onunla ilgili şu an için bir sıkıntım yok ve bunu şikayete konu etmiyorum. Demek ki bir sıkıntı var ki ben ısrarla şikayetimi dile getiriyorum.

M. Naci sonuçtan hiç memnun değil

M. Naci
15 Nisan 2024 19:15
Bosch Beklentilerin Altında Kalmış Bir Su Sebili Deneyimi
Bosch Beklentilerin Altında Kalmış Bir Su Sebili Deneyimi
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Sebil Arızası Ve Uzayan Değişim Süreci

Esra
01 Haziran 2025 16:41
Bosch Sebil Arızası Ve Uzayan Değişim Süreci

Hande
10 Ekim 2023 12:12
Bosch Marka Sebilimin Teslim Edilmemesi
Bosch Marka Sebilimin Teslim Edilmemesi
Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Şerife
28 Haziran 2025 12:24