Engin sonuçtan çok memnun

Bosch Montaj Ekibi Keyfi Ne Zaman İsterse O Zaman Gelirmiş!

19 Temmuz 2023 15:57
Engin'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Bosch marka klima satın aldım Media Markt'tan. Bosch climate cl2000u w 53 e 18000 BTU split klima beyaz
444 2474 numaralı numarayı aradığım da bana montaj için yardımcı olacak firma numarası verdi. O da bu numara.
0 (212) 2*** 69 bu numarayı aradığım da orada çalışan b*** hanım, montajı yapacak arkadaşların müsait olmadığını bu hafta olmaz hatta diğer haftada olmaz bizim ekibimiz ne zaman müsait olursa onlar sizi arayıp o zaman montaja gelecektir demiştir. Bu nasıl bir çalışma yöntemi, benim klimamın ne zaman montaj yapılacağı şu an belli bile değil. O kadar para verip, klima alıyoruz ama montaja gelince bir şey yapamıyorsunuz. Ben bu sorunumu en geç yarına kadar çözülmesini, çözülmez ise para iadesinin yapılmasını istiyorum.

Ben sizin teknik servisinizin veya montaj ekibinizin keyfine göre hareket edemem. Zaten montaj ekibiniz de taşeron, verilen numarada Google dan arama yapıldığında LG iklim tek klima çıkıyor. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

20 Temmuz 2023 09:47 (Şikayetten 17 saat sonra)

20 Temmuz 2023 14:21

Arandım fakat halen beklemedeyim. Montaj olmadı

20 Temmuz 2023 17:12

Bosch gibi büyük çaplı markadan Montajlı ürün almanızı tavsiye etmiyorum. Çünkü Taşeron firmalara yönlediriyor onlar da işlerini tam yapmıyor çok fazla bekletiyorlar. Almanya'da ki genel merkeze mail attım. Onlardan da cevap bekleyeceğim ve burada bilgi paylaşımı yapacağım.

31 Temmuz 2023 18:25

Teşekkürler

Rıza
19 Nisan 2024 12:19
Bekir sonuçtan memnun

Bekir
26 Eylül 2024 13:26
"Denizlide ki yetkili servis, durumla ilgilendi ve problemleri giderdi. Teşekkürler"
Bosch Climate 2000 Klimanın Kurulumunda Yaşanan Sorunlar
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Hayal Kırıklığı Ve Pişmanlık

Elif