Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
15 Ağustos 2024 14:19

05.08.2024 tarihinde kurulumu yapılan Bosch Serie 4 9 kilogramlık çamaşır makinesi temiz yıkamamakla beraber gereksiz şekilde sesli yıkıyor (yıkamıyor).
Yıkanan çamaşırlarda leke kalıyor. 3 kez servis gelmesine rağmen servis makinenin doğru çalıştığını ve Bosch'a şikayet etsek bile herhangi bir şey değişmeyeceğini söyledi. Ürün için iade veya değişim talep edersek Bosch'un bizi dinlemeyeceği söylendi

27 Ağustos 2024 13:55

05.08.2024tarihinde kurulum yapılan çamaşır makinesinde şikayetçiyiz bu tarihten beri yıkamaya koyduğum çamaşırlar lekeli ve yarısı ıslak yarısı kuru düzgün yıkanmadan çıkıyor makinede bize göre gürültüde var ve biz arayarak şikayetimizi bildirdiğimizde ve değişim istediğimizde bizi almış olduğumuz bayiye yönlendiriyorlar oysaki biz makinenin görselinden ya da çiziğinden şikayetçi değiliz zaten öylede bir hatası yok biz lekelerin çıkmadığından sesten ve yarı ıslak yarı kuru olduğundan şikayetçiyiz 3 sefer servis geldi En son yıkama testi için geldiler ve koydukları kıyafetleri geri aynı lekeli şekilde düzgün yıkanmadığını gördükten sonra biz makine değişimi istedik ve son bir kez daha yıkama testi için gelmek istediklerini bildirdiler ve beklemedeyiz memnun değiliz mağduriyetimizin giderilmesini önemle rica ederiz.

24 Ağustos 2024 17:26

15 Ağustos 2024 14:52 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Eren

Bosch tam bir hayal kırıklığı, hemen e-devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruyu yapın ve bekleyin bırakın onlar sizin yerinize uğraşsın evet bekleme süreleri çok fazla ama her şey kayıt altına alınıyor. Siz formu doldurmak için uğraşıyorsunuz ama firmalar mahkeme, avukat vs süreçleri ile uğraşıyor ve haklıysanız sonunda da siz kazanıyorsunuz. İnsanlar kesinlikle yazılı olarak şikayette bulunmalı.

Ahmet

Aydınlatıgiz için teşekkür ederim

Nuh sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2023 04:33
Necati sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Gürültü Ve Amortisör Sorunu

Necati