Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Klimanın Soğutmaması Sesli Çalışması Arızalı Parçaları Olması

01 Ağustos 2024 20:35

2 ay önce Ümraniye Bosch mağazasına gidip klima aldık. 1 ay boyunca çok güzel soğuttu, sonrasında soğutmamaya ve ses çıkarmaya başladı. Servis çağırdık, ölçüm yapıldı. Gaz eklendi, iç ünite içindeki pervane sökülüp temizlendi. 1 aylık klimada bu işlemler yapıldı. Sonra kullanmaya devam ettik, 1-2 gün sonra soğutmanın yine yetersiz olduğunu fark ettik. İlk zamanlar 22-23 derecede çok güzel olan oda sıcaklığı, 17 dereceye ayarlanmasına rağmen odanın içinde terliyorduk. 2. kez servis çağırdık, bu sefer gazın fazla olduğu söylendi ve gazın fazlalığı alındı. Klimanın içindeki yönlendirme yapan parçanın değişimi için not alındı, ancak soğutmada hiçbir değişiklik olmadı. 3. kez servis çağırdık ve gelen arkadaşlarla 17 derecede çalıştırdık, oda sıcaklığının sıcak olduğunu kendileri de söylediler. İçindeki pervanenin balans yaptığını ve ses çıkardığını söylediler. Sökerken de küçük bir parçası kırıldı, şu an daha çok ses yapıyor. İçindeki pervane ve sağa sola yönlendirme yapan parçanın değişeceğini, 28 iş gününde geleceğini, gelmezse fabrikanın klimayı iade alacağını söylediler. Yazın ortasında soğutmayan ve aşırı rahatsız eden bir klima, 3 kere servis geldi. Değişen hiçbir şey yok, bir çözüm yok, soğutma yok ve parça bekleyeceğiz. Bosch gibi bir markanın müşterisini bu şekilde mağdur etmesini hiçbir şekilde kabul etmiyorum.

02 Ağustos 2024 09:20 (Şikayetten 12 saat sonra)

02 Ağustos 2024 12:43

Görüş ve önerilerimin sizin için değerli olduğuna asla inanmıyorum. Müşteri yetkilinizin irtibata geçmesi hiçbir faydasını görmedim 2 haftadır servis gönderiyor sorun da hiçbir değişiklik yok ayrıca 7/24 de hizmetimizde olduğunu söylüyorsunuz günlerce servis göndermiyorsunuz şikayetime verdiğiniz cevap bile sahte otomatik gönderiyorsunuz biz sizin marka isminize güvenerek ürünlerinizi alıyoruz yazın ortasında bizi böyle mağdur etmeye uğraştırmaya hizmet vermemeye hakkınız yok bu yazılanları orada hiçbir yetkili okumuyormu çözüm odaklı kimse yok mu orada her şey ürünü satana kadar mı?

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
12 Temmuz 2023 12:21
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
28 Temmuz 2024 19:29
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Klima Teslimatında Arıza Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Kadir