Saime sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Klima P0 Hatası

Saime
10 Temmuz 2023 19:42

Klimanın P0 hatası vermesi. Kullandığım Bosch 18000 BTU inverter klimanın sürekli P0 hatası veriyor. Klima filtresi temiz gaz sorunu olmadığı halde çalışmıyor. Sorun bulunamadı. Benzer durumlarda aynı ürünü kullanan arkadaşlarımda bu durumdan muzdarip. Böyle bir ürünün kronik olarak aynı hatayı vermesi yetkili servisler tarafından ücretsiz bir şekilde tamir edilmesi gerekirken kart değişimi diyerek talep esilen ücret fahiş miktardadır. Bosch markasının ürünün arkasında durması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca evimde Bosch bulaşık çamaşır derin dondurucu üçlü ankastre set gibi nir çok kullanmaktayım.

11 Temmuz 2023 13:12

Klima ile ilgili sorununuzu çözecek destek bekliyorum. Bosch yetkililere sesleniyorum. Bosch markasına olan güvenimizi lütfen boşa çıkarmayın. Bir an önce sorunumu hallederseniz iyi olur. Geri dönüş bekliyorum en kısa zamanda şikayetimin sonucu bana bildirilmesi

11 Temmuz 2023 10:50 (Şikayetten 15 saat sonra)

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
09 Ağustos 2023 17:14
Ayse sonucu yetersiz buldu

Bosch Yoğuşmalı Kombi Bakımdan Sonra Ea Arızası Veriyor.

Ayse
25 Kasım 2023 20:30
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
26 Eylül 2023 10:48
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
30 Ağustos 2023 10:17