Bosch Kırıkkale Yetkili Servisinin Müşteriyi Rezil Etmesi

18 Mart 2024 17:16

Bosch marka ankastre set satın aldım. Aldığım firmaya teşekkür etmeyi bir borç bilirim, çünkü aldığım malzemeleri geri iade etmemin tek sebebi oradaki insanlardır. Onların sayesinde Ramazan ayında ocaksız kalmadık, sadece kurulumunu yaptırabildik. Yetkili servisten kurulum yapmaya gelen arkadaşlar sayesinde paranızla rezil olunabileceğini ve Bosch markasından nasıl nefret edilebileceğini öğrendik. Sayelerinde firmanızın ne kadar vizyonsuz ve sözünün eri olmayan kişilerle çalıştığını, yalan reklam yaptığınızı açıkça görmüş olduk. 'Eksiklikleriniz var' denildi. Biz de söylenenleri yaptık ama hala eksikliklerimiz olabileceği söylendi. Arkadaşlara, bu eksiklikleri giderirsek gün içinde işi halledebileceklerini sordum. 'Evet' yanıtını aldım ve eksiklikler giderildiğinde gelmeyeceklerini söylediler. Sonra sadece ocağı kurmaya geldiler. Eşimle birlikte 24 saat nöbet tutarak çalışıyoruz. Kendilerine 10 günlük süre zarfında nöbetçi olduğumuzu, bugün ikimizin de evde olduğumuzu söyledik. Ama ilk gelenler, eksiklikleri gidermezsek ücret ödemek zorunda kalacağımızı söylemişti. Keşke markanıza güvenerek iş yapmamanın, bu şekilde mağdur olacağımızı bilseydim, servis elemanlarınıza ücret ödeyerek işi yaptırırdım. Anlaşılan o ki, sizin servislerinizde para verilmeden iş yürümüyor ve bu durum müşterilerinizi mağdur ediyor.

18 Mart 2024 17:19 (Şikayetten 3 dakika sonra)

04 Temmuz 2024 16:59

Kaliteli eleman gelince her şey çözülüyor. Sıkıntılı personelin 3 sefer gelip yapmadığı işi Kırıkkale'de yetkili servisinde ismi mustafa olan bey 30 dakikada yaptı ve gitti. Kendisine teşekkür ederim

Ruşan
Ruşan

Aynı olayı biz yaşıyoruz şu ayda

Abdulkadir

Hangi şehir bilmiyorum sizi ama Kırıkkale ise mustafa usta var orada çalışan onu talep edin her sıkıntıyı çözüyor

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Fırın- Ankastre Set

Seda
23 Şubat 2024 18:39
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

Ertan
10 Haziran 2024 15:01