Emel sonuçtan hiç memnun değil

Bosch KGN86AIF0N XXL Buzdolabı Hasar Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Bosch KGN86AIF0N XXL Buzdolabı Hasar Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Emel
24 Eylül 2024 12:10

7 Eylül'de Ağrı Akmizan Bosch bayisinden bedelini ödeyerek (fatura tutarı) XXL model bir buzdolabı aldım. Alırken buzdolabının alt kapağında bir darbe izi vardı.

Servis tarafından siparişle kapağın yenisi geldi ve değiştirdiler. Ancak kurulumdan sonra dolabın yan tarafında da bariz bir şekilde belli olan eziklik fark ettik. Bayi ile durumu görüştük. Ana kasa olduğu için servis tutanağı ile Bosch'tan hasar indirimi olarak bize ödeme yapılacak diye söylendi.

Biz de bu şekilde buzdolabına hasar tutanağı tutturarak kabul ettik. Yaklaşık 10 gün sonra Bosch müşteri hizmetleri bizi arayarak bizim bu şekilde dolabı görüp kabul ettiğimizi ve bu nedenle herhangi bir hasar indirimi ödeyemeyeceklerini söylediler.

Bir dünya para ödeyip neden hasarlı buzdolabı alalım? Bize dolabı satan bayi hasar garantisi verdiği için dolabı kabul ettik. Evimizdeki tüm beyaz eşyamız Bosch markadır ama bu saatten sonra almam. Sattığı malın arkasında durmuyorlar. Müşteri hizmetleri sırf aramak için arıyor, mağduriyeti gidermek için hiçbir çabaları yok. Müşteri memnuniyeti umurlarında değil. Kasko şirketleri gibi vatandaşa kusur arıyorlar.

Bosch gibi bir markaya hiç yakıştıramadım. Mağduriyetimizin giderilerek kaybettiğimiz güvenin tekrar tesis edilmesini umuyorum.

24 Eylül 2024 13:08 (Şikayetten 58 dakika sonra)

Enes
04 Ekim 2023 10:56
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
14 Temmuz 2023 20:28

Hatice
28 Nisan 2024 00:07
Bosch Buzdolabı Sandık Gümüşçü Buzdolabı Çıktı
Muazzez sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Servisi Ve Garanti Süresi Mağduriyeti Yaşadım

Muazzez
14 Haziran 2025 09:52
Barbie sonuçtan hiç memnun değil

Barbie
07 Ocak 2024 16:24