Demir sonuçtan hiç memnun değil

Bosch KGN76AW30N Buzdolabı LED Aydınlatma Sorunu

Bosch KGN76AW30N Buzdolabı LED Aydınlatma Sorunu
25 Kasım 2023 17:09

Bosch marka 'KGN76AW30N' model buzdolabımın LED lambası, hiçbir olumsuzluk yokken kendi kendine yanıp söndükten sonra artık yanmamaya başladı. Normal çalışma düzeninde herhangi bir sıkıntı yok. Araştırmalarımda Forum sitelerinde kronik bir arıza olduğunu gördüm. Kullanım kusurumuz olmamasına rağmen bize masraf çıkarılması, müşteriyi çok fazla mağdur ediyor. Garantinin bitmesinin ardından bu arızayı vermesi ve şikayetlerin hep aynı doğrultuda olması, problemin varlığını ortaya koyuyor. Bu arızanın giderilmesi için talepte bulunuyorum. Bosch gibi bir markanın kronik arızası kabul edilebilir değil.

26 Kasım 2023 12:12 (Şikayetten 19 saat sonra)

26 Kasım 2023 12:25

Bosch müşteri hizmetlerinin geri bildirimi garantisi biten hiçbir ürüne ücretsiz servis sağlayamayız oldu buzdolabı asıl görevi olan soğutucu dondurucu görevini yapıyor fakat basit bir LED aydınlatma işini yapamıyor şikayetleri incelediğimde kronikleşmiş bir arızayı kabullenmiyorlar Bosch bu konuda sınıfta kaldı

İbrahim
İbrahim

Bosch her zamanki gibi hem yetkili servis konusunda hem de arıza konusunda sınıfta kaldı. Bir sürü para dökmeme rağmen aynı durumdan mağdurum ve bu şikayetlerin hepsinin çıktısını alıp Tüketici Hakem Heyeti'ne kronik bir arıza olduğunu ücretsiz değişim gerektiği konusunda başvuruda bulunacağım oda olmadı yasal olarak mahkemeye başvuruda bulunacağım. Sizlere de tavsiye ederim öyle ki herkes aynı şekilde davranırsa geri adım atmak zorunda kalacaklar. Eğer biz hakkımızı aramazsak böylesi bir kronik arızayı bile bizim gibi tüketicin üzerine yıkarlar.

Eylül
Eylül

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum Bosch u aradığımda Garanti süresinin bittiğini yardımcı olamayacaklarını söylediler 6 yıllık dolap siz Bir sonuca ulaşabildiniz mi

Kamil
26 Temmuz 2023 13:21