Bosch Kartal Ana Servisi 4442029

Hatice
26 Nisan 2024 15:01

İki gözü bozulan Bosch marka cam ocağımı R****** da Bosch yetkili servisi yarın getiririz diye götürdü, 6 gün sonra tam yapamadan getirdi. 2500 TL ücret aldılar. Ocak açıldığında çakmakları takılı kalıyordu. Tekrar servis açıp bayramdan sonra gelip alacaklarını, atölyede tekrar ocağın açılması gerektiğini söylediler. Gelip aldıklarında her gün 4442029 ve 08503071578 numaralarını arayıp bilgi aldım her aradığımda bir gün ileri söylediler teslim tarihini. En son 6. Gün "yarın getireceğiz" (23 nisana a denk geldi) dendiğinde sinirlendim ama yüksek sesle ocağının getirilmesini istediğimi, iş güç sahibi iki çocuklu olduğumu toplamda 15 gündür küçük tüpte yemek yapmanın ne demek olduğunu bilmediklerini söyledim. Hiçbir şekilde sorunumu çözmeyip telefonu yüzüme kapattılar. Ertesi gün akşam saat 16.30 a kadar beklettiler. Getirdiklerinde ocağa bir haftadır hiç dokunmamışlardı! Gelen elemanlardan biri " bir de ben bakayım " dedi ve sorunu iki saniyede çözdü. İki saniyelik çözümü olan bir işlem için beni günlerce uğraştırdılar.
Hiç kimseye Bosch servisini önermiyorum!

26 Nisan 2024 15:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Ayşegül
20 Aralık 2023 12:12

Nilgun
08 Ağustos 2023 17:53
Serpil sonuçtan çok memnun

Serpil
27 Kasım 2024 22:35
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz
15 Mayıs 2025 15:50
Bosch Servisinin Yetersizliği Ve Fahiş Tamir Ücretleri!
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Seda
30 Ağustos 2023 16:12
Bosch Kırık Beyaz Cam Ocağım Kırıldı.
Bosch Kırık Beyaz Cam Ocağım Kırıldı.

Bosch Kategorileri