Zehranur sonuçtan hiç memnun değil

Zehranur
23 Ekim 2024 22:37

Bosch firmasından 2023 Nisan'da aldığımız fırınla ilgili pişirme sıkıntısı yaşamaktaydık. Kekin dışı ilk etapta pişiyor fakat ardından kek sönüyor ve içi hamurlaşıyordu. Bununla ilgili olarak firmanın yetkili teknik servisi ile 2 aydan fazla süredir hala bir çözüme ulaşamadık. İlk etapta hatayı bizde bulup 'hamurunuzda sıkıntı var' dediler. Pişirme ayarı vs. Ardından fırın sıcaklığında oynama olduğunu görünce rezistans değiştirdiler. Ancak fırın düzelmedi ve iki kez de evde pişirme testine geldiler. Ancak bugün gelen sonuca göre tekrardan hamurda ve bizde hata olduğunu dile getirdiler. Ama pişiren zaten kendi teknik elemanlarıydı. Ve aynı hamur sobada pişerken fırında pişmiyor. Hem malzeme hem zamandan mağduriyetimiz giderilmediği gibi bir de üstüne biz suçlu oluyoruz. Güvenilir büyük bir marka diye aldığımız Bosch firmasında böyle bir dönüş beklemiyordum. Kimseye de önermeyeceğim bundan sonra. Fotoğraflar iki pişirme testinde de çekilen fotoğraflardır. Ayrıca kek soğuduktan sonra da sertleşiyor ve kabuk bölgesi kristalize bir kıvama geliyor.

24 Ekim 2024 09:44 (Şikayetten 11 saat sonra)

Şule
10 Kasım 2023 12:18

Gamze
20 Eylül 2024 13:15
Handan sonuçtan hiç memnun değil

Handan
21 Şubat 2024 23:39
Zehra sonuçtan memnun değil

Fırın Pişirmiyor Servis İlgisiz İade Talebim Reddedildi

Zehra
04 Ağustos 2025 20:55
Fırın Pişirmiyor Servis İlgisiz İade Talebim Reddedildi
Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

Sevcan
08 Mayıs 2024 06:56