Figen sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Cevahir AVM Bayi Ürünü Açıklanan Fiyatın Üstünde Satıyor

Bosch Cevahir AVM Bayi Ürünü Açıklanan Fiyatın Üstünde Satıyor
Figen
28 Temmuz 2024 21:19

Bosch web sayfanızdaki ve telefonuma mesaj olarak gelen %25 indirime istinaden toz torbasız elektrik süpürgesini almak için İstanbul Cevahir AVM Bosch yetkili satış bayine gittiğimizde ürünü web sayfasındaki indirimli fiyata vermeyeceklerini söylediler. Bu konuda bayiden şikayetçiyim. Gitmeden önce üstelik defalarca telefonla aramamıza rağmen açmadılar açsalar belkide telefondayken öğrenecektik. Sarıyer'den Mecidiyeköy'e gittik ve olumsuz cevapla geri çevirdiler. Nasıl oluyor da internetten TV den cep telefonuna gelen mesajla yapılan reklama rağmen olmaz deniyor?

29 Temmuz 2024 10:40 (Şikayetten 13 saat sonra)

Hasret sonuçtan hiç memnun değil

Hasret
04 Ocak 2025 21:45

Bosch Süpürge Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Murat
17 Nisan 2025 12:17
Erkan sonuçtan çok memnun

Erkan
05 Haziran 2025 12:26
"Bosch markası hem kullanmış olduğum el aletleri hem de beyaz eşya da kalite ve dayanıklılığı önem veren bir Marc'a ayrıca müşteri memnuniyetine verdiği önemden dolayı çok teşekkür ederim"
Barış sonucu yetersiz buldu

Barış
06 Kasım 2023 19:40
Meltem sonuçtan çok memnun

Meltem
01 Kasım 2024 18:35
"Torbalı Bosch bayi değil ama Bosch genel merkezde başta Pınar hanım olmak üzere bana yardımcı olan Bosch müşteri hizmetlerine de teşekkür ederim. Ürünüm elime geldi. Artık süpürgeme kavustumm"

Bosch Kategorileri