Ahmet sonuçtan çok memnun

Bosch Çamaşır Makinesinde Tekrarlayan Arızalar

Bosch Çamaşır Makinesinde Tekrarlayan Arızalar
31 Mart 2024 23:18
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Genel merkezden arayan arkadaşın yönlendirmesi ve çözüm odaklı olması markayı tekrardan benimsememe yardim etti Murat Beye çok teşekkür ederim.”

Beş buçuk yıllık Bosch Seria6 çamaşır makinem, 6 ay önce E:018 arızası verdi. Servisi çağırıp rezistans arızası olduğu söylendi ve değiştirildi; bu işlem için 3000 TL ödedim. Üç ay önce yine E:018 arızası verdi. Bu sefer ısı pompası, amortisör körükleri ve giriş plastiği değişimi gerektiği belirtildi ve 5750 TL ödeme yaptım. Bugün yine E:018 arızası ile karşı karşıyayım. Yapılan işlemlerin 1 yıl garantili olduğu söylenmesine rağmen, servis her geldiğinde para almaktadır. Tüketici haklarının korunmadığını düşünüyorum ve yapılan tüm servis kayıtlarımız mevcuttur. Evdeki tüm beyaz eşyalarım Bosch marka olmasına rağmen, yaşadığım bu deneyimden sonra bir daha Bosch marka ürün almayı kesinlikle düşünmüyorum.

01 Nisan 2024 09:25 (Şikayetten 10 saat sonra)

02 Nisan 2024 13:07

Hacı sonuçtan hiç memnun değil

Hacı
22 Ağustos 2023 15:59
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Umut
25 Ekim 2023 17:23
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Sema
23 Nisan 2024 15:46
Bosch Yetkili Servis Çözüm...
Bosch Yetkili Servis Çözüm...

Garantili Süpürgeye Yüksek Servis Ve Filtre Ücretiyle Mağduriyet

Oğuzhan