Birol sonuçtan hiç memnun değil

Birol
21 Eylül 2024 00:37

15.06.2024 tarihinde Bosch markasının WGA142X2TR model kodlu çamaşır makinesini aldım. Çamaşır makinesini aldığım günden makine çamaşırlarımı temiz yıkamıyor. Bu konuyla servisi defalarca aradım. 31.08.2024 sonunda servis geldi. Çalışan bir insanım, servis için randevu oluşturdum randevu 18:00-20:00 arasında servis saat 13:00’de kapıma geldi, işimden izin almak zorunda kaldım. Makinenin sıcaklık ayarını ölçüp, bir şey olmadığını çalıştığını olmadığını söyleyip gitti. 07.09.2024 tarihinde tekrar servisi aramak durumunda kaldım. Servis çalışanı R**** Bey makineye bakmak için gelmek istemedi. Müşteri hizmetlerini arayıp tekrar tekrar konuşmak zorunda kaldım. 14.09.2024 tarihinde tekrar randevu oluşturuldu. Ama servis gelmedi garantili ürünüme servis ücreti talep etti. Ücret ödemeyeceğimi söylediğim için 18.09.2024 günü makinemin yıkamadığını ve lekelerin çıkmadığını söylediğim için yıkama testine geldiler. Yıkamanın testi fotoğraflarını aşağıya ekliyorum. 07.09.2024 Müşteri temsilcisi M*** Bey’le görüşme sağladık. Yıkama testinin başarısız olması durumunda cihazımızın değişeceğini söyledi. Ama konuyla ilgili aksiyon alınmadı. Çamaşırlarım kirli ve koku yapıyor. Sürekli müşteriyle temsilcileriyle görüşmek zorunda kaldık. En son 19.07.2024 tarihinde M***** Hanım’la konuşurken bize çamaşırlarımızın önce bulaşık deterjanıyla elimizde yıkamamız gerektiğini, sonrasında makineye atıp yıkamamız gerektiğini söyledi. Kendi servis elemanı dışarıdan 3 parça kirli çamaşır getirecek, benim de 3 parça kirli çamaşırımı birlikte yıkamayı teklif etti. Sizin çamaşırlarınız neden benim makinemde yıkansın deyince makineyi böyle test ediyoruz dedi. 20000 TL verdiğim makine 3 aydır sorun yaratıyor ve hiçbir çözümü bulunmuyor. Makine garantim olmasına rağmen ücret talep ediliyor. Yıkama testinde lekeler çok net belliyken makine sorusuz çalışıyor denip servis formu kapatılıyor. Makinenin kusursuz olduğunu söyleyip bir aksiyon alınamayacağını söylediler. Sürekli o deterjan yıkamaz bu deterjanı alın dediler her deterjanı aldım ama sorunum hala çözülmedi.

25 Eylül 2024 13:56

15.06.2024 tarihinde Bosch markasının WGA142X2TR model kodlu çamaşır makinesini şikayetim hala devam etmektedir. Konuyla ilgili hala çözüm bulmamakla birlikte, çamaşırı önce elimde yıkamamdan tutun, her gün makinede çamaşır yıkamama kadar bir sürü kötü muameleye maruz kaldık. Servis elemanları bir kere arayıp ulaşamadığı için gelmekten vazgeçmişler. Yetmezmiş gibi konuştuğumuz her müşteri temsilcisine göre hatalı olan kesinlikle firma değilmiş. Yıkama testinde çamaşırın üzerindeki leke videoları elimizde olmasına rağmen yıkama testi başarılı yazmışlar. Şikayet departmanı kesinlikle şikayet kaydı oluşturmuyor. Makine de yıkama problemi devam ediyor.

21 Eylül 2024 10:22 (Şikayetten 9 saat sonra)

Neslihan
Neslihan

Ben bir hafta oldu Bosch markasının bu modelini alalı denemediğim deterjan be makinenin programı kalmadı ama en basit lekeleri dahi çıkarmadı eşimle artık her gün tartışıyoruz... Müşteri hizmetleri ilgi yok... Bir hafta olmuş ben iade etmek istiyorum benim tüketici olarak 14 gün içinde iade etme hakkımız var lütfen gereğini yapın artık

Elcin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Elcin
29 Ocak 2025 16:58
Ecel sonuçtan hiç memnun değil

Ecel
17 Kasım 2023 20:36
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 15:54
Bosch Kategorileri