26 Haziran 2023 15:57
profile profile profile
23 Haziran 2023 16:25

Aldığım günden bu yana beyaz çamaşırlarımın hepsinde kocaman yağ lekeleri oluşuyor. Bembeyaz t-shirt ve iç çamaşırlarımız ne yazık ki avuç büyüklüğünde leke ile çıkıyor. Leke çıkartma özelliği değil leke yapma özelliği. 3 kez servisi kaydı oluşturdum geldiler fakat sorunum hala devam ediyor. Makinemi değiştirin aksi halde hukuksal müracaatlarda bulunacağım, 2 Yıldırım 50 tane çamaşırımız bir olarak da t-shirt ve gömleğimizi atmak zorunda kaldık. Rezalet

26 Haziran 2023 16:00 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Yorumlar (7)

Zeynep
Zeynep

Merhaba... Benim çamaşırlarım da çok ilginç lekelerle çıkıyor makineden... Gitti kıyafetler... Sizler ne durumdasınız? Ürün değiştirildi mi?

Ayhan

Makinenin tanburunda sorun var ve mutlaka değişmeli, bizimki değişti sorun ortadan kalktı, tambur neredeyse bir makine fiyatı. İhmal etmeyin ısrar edin.

Yüksel
Yüksel

Lidya Hanım Bosch marka bir çamaşır makinesi aldım ne yazık ki 15 gün oldu çamaşırlarım lekeli çıkıyor ama benim sorunum çamaşırdaki lekeler olduğu gibi kalıyor makineden ilave bir yağ lekesi yok. 35 000 TL makinenin fiyatı ama fiyasko... Bir daha asla bu markanın yanına yaklaşmam ve herkeslede paylaıyorum insanlar kolay kazanmıyor bir müşteri 1000 müşteridir... Leke çıarmayacaksa aldığı gibi bana verecekse ben legenede ıslatırım akşam işten gelince de asarım makineye ne gereke var.

Kudret

Merhabalar bende de aynı makine aynı sorun var, sürekli servis gelip gidiyor çare yok, beyaz çamaşır almaktan bıktım artık sürekli gri ve yağ içinde. Artık mahkeme süreci ve Hakem Heyeti sürecini başlatıyorum. Bütün sosyal medya mecralarında da yayınlayacağım ayıplı ürün olduğunu kabul etmiyorlar Kazan değişti o bu yine aynı. Bütün çamaşırları sakladım maddi zararım içinde tazminat açacağım

bosch-camasir-makinesi-yag-lekeli-yikama-yapiyor-3.jpg
bosch-camasir-makinesi-yag-lekeli-yikama-yapiyor-2.jpg
Ayhan

Makinede sorun yok dediler ve hiçbir şey yapmadılar elde yıkıyoruz sizde durum nedir

Ayhan

Bizde de aynı sorun var, yıkama testinde sorun yok diyerek servis gidiyor. İyi güzelde realite de çamaşırlarda leke var. Yıkama öncesi yok sonrasında var ise sorun nerede? Makinede değil o zaman sorun kaynağı ne? Anlamak güç. 2019 yılından beri bu sorun var ve atılan çamaşırın haddi hesabı yok. Garanti uzatma da satın almıştık o da faydasız oldu.

Bosch serie 4 leke çıkarma çamaşır makinesi

Bosch Kategorileri