29 Ocak 2024 16:08

Garantisinin 1. Yılındaki Bosch marka çamaşır makinesinin çamaşırlarda yanmış plastik kokusu bırakması üzerine, satın alım yapılan Bosch Kemalpaşa/İzmir teknik servisi aranmıştır. Teknik servis kokunun giderilmesi için 900 TL değerinde bir ilaç satmış ve ilk uygulamayı kendisi yapmıştır. Uygulama sonrasında ekte resimde görüldüğü üzere tambur üzerinde jel kıvamında bir madde sıvanmıştır. Servis iki tur boş çalıştırma sonrasında, sorunun giderileceğini iletmiş, fakat beş, altı kez 90 derecede uzun program çalışmasına rağmen sorun giderilememiştir. Teknik servis tekrar eve gelmiş ve temizleme ürününü geri almak istemiş fakat kendilerine bir adet numune geri verilmiştir. Müşteri hizmetleri ile defalarca görüşme yapılmış, kendileri makine değişimi konusunda değil parça değişimi konusuna bizi yönlendirmektedirler. Sıfır sayılabilecek bir ürün için parça değişimi tekliflerini kabul edemiyoruz. Bu konuda şikayetlerimize, markaya yakışır bir geri dönüş yapılmasını talep ediyoruz.

29 Ocak 2024 16:10 (Şikayetten 2 dakika sonra)

31 Ocak 2024 16:50

Mevcut sorunumuz ile ilgili müşteri hizmetleri bir çözüm üretememektedir. Genel merkez ile üç kez görüşme yapılmasına ve her seferinde size dönüş yapacağız bilgisi verildiği halde bir geri dönüş alamadık. Bosch markasını evimdeki tüm eşyalarda tercih ettiğim için pişmanlık yaşatıyorsunuz. Konu ile ilgili müşteri hizmetlerinin acil dönüş yapılmasını talep ediyorum.

İrfan
İrfan

Merhaba, Aynı sorun benimde başıma geldi sorununuz çözüldü mü acaba çözüldü ise nasıl söyleyebilir misiniz?

Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Çamaşır Makinesi Ve Yetersiz Teknik Destek

Sefa
08 Kasım 2024 18:21
kusurlu-camasir-makinesi-ve-yetersiz-teknik-destek-1.pdf

13 Şubat 2024 21:05
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
05 Şubat 2024 13:22
1YILLIK Bosch Çamaşır Makine Arızası Hem De 3 Defa Servis Geldi Neden!
Bosch Kategorileri