Bosch Çamaşır Makinesi Gürültü Sorunu Ve Servis Problemleri

Baran
15 Eylül 2024 22:43

Bosch çamaşır makinesini 5 ay önce sıfır olarak aldım. Kurulum yapıldıktan sonra makine maksimum 1 ay sessiz çalıştıktan sonra, 1 ayın devamında cihaz çok gürültülü çalışmaya başladı. Sıkma esnasında fişe takılı olmasa yürüyüp gidecek duruma geldi. Cihazın servisini aradım, kendilerine konuyla ilgili açıklama yaptım. Gelen arkadaş, cihazın bir parçası bozulmuş deyip parça siparişini verdi. Bu konu 2 haftadır çözümlenemiyor. El terminalinden bakıyor, 3 adet parça siparişi gözüküyor. Şu an makinem çalışmıyor. Servis aldığım bayiden değişim talep ettim, ona da yanaşmıyorlar. 5 aylık cihaz evde öylece duruyor. Halen servis gelip yapacak. Gerçekten Bosch iyi diye yanaştık, ilk defa ilk ürünlerinde hatalı ayıplı mal gönderildi. Çok teşekkür ederim Bosch.

16 Eylül 2024 11:25 (Şikayetten 12 saat sonra)

Samet
04 Kasım 2023 20:27
Hulusi sonuçtan çok memnun

Hulusi
10 Mart 2025 13:51
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
24 Ocak 2024 15:58

Bosch Çamaşır Makinesi Arızası

Emir
13 Ekim 2023 01:47
Bosch Çamaşır Makinesi Arızası
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
17 Temmuz 2024 17:59