Samet
19 Kasım 2024 23:14

24.07.2021 tarihinde Bosch yetkili bayiden WGA142X1TR seri numaralı çamaşır makinesi satın aldık. Makine kusurlu çıktı. Kapaktan su akıtıyor sürekli servisi arıyoruz bize geleceklerini ama eğer sorun tüketici tarafından olmuşsa 1500 TL servis ücreti alacaklarını ilettiler. Nerede kaldı bu ürünün garantisi. Aldığımız günden beri bir hayır görmedik cihazdan. Muhtelif yerlerinde boya atmaları paslanmalar meydana geldi. Ürün nemli ortamda olmamasına rağmen. Ayıplı ürününü bize sattı ve arkasında durmadı. Bosch kalitesine güvenip bütün beyaz eşyalarımı bu markadan aldım ama maalesef pişman oldum. Şimdi servisi arayınca garanti bitti diyorlar. Bir daha asla Bosch markasından alışveriş yapmam ve yaptırmam kesinlikle bu serinin ürününü tercih edilmez kronik sorunları var.

20 Kasım 2024 10:37 (Şikayetten 11 saat sonra)

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinem Garanti Sonrası Kısa Sürede Tamamen Arızalandı

Orhan
24 Ekim 2025 21:24
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi: Paslanma Ve Su Sızıntısı Sorunu

Sinem
29 Ekim 2024 21:01
Bosch Çamaşır Makinesi: Paslanma Ve Su Sızıntısı Sorunu
Serdal sonuçtan hiç memnun değil

Serdal
01 Aralık 2023 00:07