Sevim sonuçtan memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Deterjan Çekmecesinin Altının Paslanması

Bosch Çamaşır Makinesi Deterjan Çekmecesinin Altının Paslanması
Sevim
09 Haziran 2023 18:56

Garanti kapsamındaki çamaşır makinesindeki paslanma sonucunda müşteri hizmetlerinin verdiği cevap."Servis in gelip bakması gerekiyor. Ücret 250TL
Garanti kapsamındaki ürün 2.5 sene olmadan nasıl paslanır anlamış değilim.
Daha önceki çamaşır makinam23 sene servise ihtiyaç duymadan bir fiil çalıştı.
Servis ortamın durumuna göre ücret alacakmış.
Çamaşır makinesi dediğin çoğunlukla banyoda olur ve buhar olur.
Çamaşır makinesinin deterjan çekmecesini makine durduktan sonra açık bırakıyorum aynı zamanda ıslak kalmasın diye.
Üzerine yine Bosch marka kurutma mevcut.
Banyolarda ortam tabii ki buharlı oluyor. Yıkanma esnasında. Banyomun camı da yaz kış açık buhar çıkışı olsun diye.
O zaman makineleri satarken banyo harici kurulum yapılır. Yoksa garanti kapsamında olmaz deyin.
Şikayetlerde Bosch marka buzdolabı içinde aynı şikayetleri okudum.
Islak bir ortam olmadığı halde buzdolabında da paslanma oluyorsa bu kullandığınız malzeme ve boya ile ilgilidir.
Gerekli ArGe çalışmaları yapılsa bu sıkıntıyı çok net görürsünüz.
Garanti kapsamındaki çamaşır makinem için gerekli mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

09 Haziran 2023 18:59 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Ayhan
Ayhan

Bu tur sorunlar genel itibari ile kaplama / boya kalitesinde. Kaynaklanabilir. Paslanmaya karşı en iyi test tuz testidir. Üretici firmanın paslanma sorunu olan makineye ait izlenebilirlik numarasını sizden alıp boya kaplama test sonuçlarını kontrol etmesi ve sizden alacağı kapak numunesi üzerinde test tekrarı yapması beklenir ancak bunları ilgili firmaya iletirseniz bunları yapmıyoruz diyeceklerini düşünüyorum. Nedeni ortada.

Baris sonuçtan çok memnun

Baris
10 Haziran 2023 00:24
"Bosch kalitesini gösterdi ve sorunu ortadan kaldırdı teşekkürler Bosch"
Bosch Çamaşır Makinesi Seri 4 Deterjan Kapak Altı Paslanma
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
26 Eylül 2023 16:23