Barış sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Tahliye Vb. Arızaları

Barış
19 Eylül 2024 11:03

Bosch marka buzdolabım 4. defa aynı arızayı vermektedir. 2 defa parça değişimi yapılmasına rağmen arızası devam etmektedir. Dün servis gönderildi ve ben parçanın tamirini değil, ürünümün değişimini talep ettim çünkü sürekli aynı arıza ile uğraşmaktan sıkıldık. Servis reddetti ve tamir etti ama benim arızam hâlâ devam ediyor. Bosch markaya yakışmayacak bir durumla karşılaştım.

25 Eylül 2024 00:06

Ek
Ek
25 Eylül 2024 00:03

Buzdolabım 4. Defa aynı arızayı verdi 2 defa parça değişimi yapıldı 2 defa onarım yapıldı ve hala buzdolabının değişimi yapılmadı ve yapılmayacağı söylendi. Benimle iletişime geçen personele Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağımı söyledim personel bana tehdit vari şekilde sizinle o platformda karşılamak istemeyiz dedi. Bosch markasına yakışmayan yaklaşımı kabul etmiyorum ve ürünün değişmesini istiyorum çünkü buzdolabının sürekli arıza vermesinden sıkıldım tüketici olarak en doğal hakkımı kullanmak istiyorum Bosch gibi dev bir marka da benim mağdur ediyor.

19 Eylül 2024 11:14 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Barış
24 Eylül 2024 15:04
Bosch Buzdolabı Tahliye Vb. Arızaları

Yasemin
30 Nisan 15:23

Aylin
02 Mayıs 2024 16:20
Bosch Buzdolabı Soğutucu Kısmi Donduruyor, Defalarca Bozuldu
İwdizeep sonuçtan hiç memnun değil

İwdizeep
11 Temmuz 2024 20:22